Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

En investering i livet

En investering i livet

Aldrig mere træt

Der er kommet en del flere kilo på sidebenene, siden jeg trådte ind i overgangsalderen. og hvis du har fulgt mig, så ved du, at jeg efterhånden har prøvet ALTING uden den helt store virkning.

Dog er der noget, der har virket.

To ting har virket

  1. Matematikkuren, hvor jeg vejer mig morgen og aften og kun spiser forskellen i min vægt minus 100 g På den måde er det lykkes mig at tabe 3-4 kilo, men det er langt fra nok. For det første føler jeg mig besværet af de mange ekstra kilo, og for det andet har jeg et forhøjet kolesteroltal, så gør det nødvendigt at tabe nogle kilo.

  2. Cleanse, hvor jeg kun har spist grønt i 10 dage heraf 6 dage på juice. Det gav godt nok et pænt vægttab, men som hurtigt kom igen, da kuren var afsluttet.

Tro og vilje

Jeg føler dog, at det er noget helt andet, der skal til, for at min krop fungerer optimalt.

Jeg bliver nødt til at vinke farvel til at tage en hurtig kur, men i stedet fokusere på en større livsstilsændring. Der er ingen tvivl om, at det er sværere i seniortiden at lave en livsstilsændring, men det er ikke umuligt.

Nu er jeg ikke en person, der giver op, så jeg fortsætter ufortrødent videre i min søgen efter den helt rigtige måde, som kan bringe min krop tilbage til der, hvor den har det bedst, og nu har jeg fundet noget interessant.

Optimal energi til kroppen

Jeg helliger mig de næste seks uger læge Pia Nourups onlinekursus Frigør din optimale energi på 6 uger

Jeg har en god mavefornemmelse for, at forløbet kommer til at ændre min/vores livsstil markant, og jeg glæder mig til at komme i gang med forløbet og de lækre opskrifter, som er i bogen “Aldrig mere træt”, som følger med forløbet.

Jeg har helt bobler i maven af spænding over at komme i gang med forløbet - tænk hvis det skulle lykkes denne gang.

Jeg glæder mig til at komme i gang med opskrifterne fra bogen

Lækker kage til weekenden

Lækker kage til weekenden

Guldweekend

Guldweekend