Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Guldweekend

Guldweekend

Sådan fejrede vi vores guldbryllup

Vi har haft den dejligste weekend med fejring af vores guldbryllup fredag.

Vi havde på forhånd frabedt os morgensang og hornmusik, da vi ønskede at holde et stille guldbryllup kun sammen med børn og børnebørn.

Vi var tidligt oppe fredag morgen, og blev mødt af en dejlig blomsterdekoration på trappen, som børn og børnebørn havde lavet i løbet af torsdag aften.

Børn og børnebørn havde pyntet gelænderet ved trappen med den fineste blomsterranke

Morning Delight

Ellers startede dagen på normal vis med morgentræning i fitness, inden vi vendte bilen mod Hotel Vejle Fjord, hvor vi havde planlagt at bruge dagen i spabadene.

Besøget startede med, at vi indtog en lækker morgenmadsbuffet, med alverdens lækkerier, mens vi nød udsigten over Vejle Fjord.

Med maverne fulde og veltilpasse bevægede vi os i wellnessafdelingen, hvor vi fik udleveret morgenkåbe, tøfler og vandflaske, inden vi fortsatte mod de varme, salte og kolde bade.

Jeg var især vild med det udendørs skovbad.

Vi bevægede os lidt rundt mellem de forskelligt tempererede bade, mens vi undervejs nød kaffe, juice, koldt vand og frisk frugt ad libitum.

Vi sluttede af i saltbassinet, som var virkelig behageligt.

Vi startede dagen i disse smukke omgivelser på Hotel Vejle Fjord

Lækker lækker morgenbuffet

Klar til at indtage de tempererede bade

Skovbadet udenfor i smukke omgivelser

Indimellem badene tid til afslapning

Blomster og gaver

Efter den dejlige oplevelse var det tid at finde hjem, hvor der ventede os flere blomsterbuketter på trappen, ligesom de mange lykønskninger tikkede ind på telefonen.

Vi var næsten lige kommet ind ad døren, da det bankede på døren.

Udenfor stod gamle venner, som vi ikke har set meget længe, med et par flasker under armen og ville da lige ønske os tillykke med dagen. Det var en dejlig overraskelse, og vi blev enige om, at vi lige kunne nå at nyde et glas koldt rosevin sammen, inden vi skulle afsted til middagen med børn og børnebørn.

På trappen ventede fine buketter

Guldflaske med brus

Kurven blev pakket med guldflasken og sodavand, som vi skulle nyde ved søen, inden middagen.

Det var en dejlig stund at sidde der ved søen med vores allernærmeste og fejre guldbryllupsdagen med et glas bobler.

Efter et lille glas gik vi de få skridt til restauranten, hvor der var flag på bordet. Menuen var wienerschnitzel til de voksne, mens børnene selv valgte deres menu.

Efter en hyggelig stund i afslappede omgivelser, kørte vi alle hjem til os, hvor vi fik kaffe og de fine små kager, som jeg har beskrevet tidligere.

Vi pakkede gaver ud - de fineste ting, som børnebørnene selv havde lavet - hjemmelavet keramik og tegninger, og vin, blomster, gavekurv, chokolade, lækre håndklæder, sommerhusophold m.m. og et brev, som yngstebarnet læste op fra ældstesønnen i New Zealand. Det endte selvfølgelig med den helt store tudetur.

Imens vi snakkede og hyggede i stuen, plukkede børnene pærer ned fra det gamle pæretræ i haven, som har leveret pærer til os hvert år i præcis 49 år. Indimellem blev der kigget i fotoalbum og spurgt ind til de gamle billeder fra vores bryllup for nu 50 år siden.

I løbet af aftenen kom også en af naboerne ind med et par flasker rødvin og en lykønskning.

Uh…. hvor var det en fantastisk dejlig dag - lige som vi havde ønsket det ❤️

Inden middagen nød vi en flaske guldbobler ved bredden af søen

Menuen var en lækker wienerschnitzel

Kaffe og kage derhjemme efter middagen

Tre små lækre kager

Der blev kigget album fra dagen for 50 år siden

En meget ung og slank Jane danser brudevals med sit livs lys

Tak for alle hilsnerne

Søndag fik vi sendt en tak til alle de mennesker, som har tænkt på os i dagens anledning. Det varmede vores hjerter med alle de personlige hilsener og alle lykønskningerne på de sociale medier.

Længe leve kærligheden

En investering i livet

En investering i livet

Hvad er guldbryllup?

Hvad er guldbryllup?