Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend vibes uge 26 - 2024

Weekend vibes uge 26 - 2024

Ugen der gik: yngstebarnebarnets fødselsdag, på skift, vi har måske plantet et frø?, fodboldkamp, sommerhus

Det har været en stærk følelsesmæssig uge, hvor vi har haft hele familien omkring os. Efter den rørende velkomst sidste fredag er familien fra NZ nu installeret fire steder i gaden.

Yngstebarnebarnet nu 8 år

Ugen startede med fødselsdag hos yngstebarnebarnet, og han fortalte, at han havde haft den bedste fødselsdag nogensinde. Han fik lige hvad han ønskede sig lige fra materielle gaver som til, at familien fra New Zealand også kunne være med til at fejre ham i år.

Der blev spist rundstykker og kage fra morgenstunden, og senere var der hotdog og fødselsdagskage. Indimellem blev der spillet fodbold og andre spil i haven, og bedstemor her scorede mål 😊

Yngstebarnebarnet nu 8 år - han havde verdens bedste dag

På skift

Vi har i denne uge fornøjelsen af at have ældstebarnebarnet boende, og det har været så dejligt. Han er en dejlig nem og rolig dreng, som ikke kræver meget væsen af sig. Vi nyder, at han gerne vil vide noget om os og om Danmark. Han påtænker faktisk at komme til Danmark i en længere periode til næste år, så det har vi at se hen til.

I næste uge er vi i sommerhus, og når vi kommer hjem der fra, rokerer vi, så vi får et andet NZ barnebarn boende, og i den sidst uge rokerer vi igen, så vi på den måde kan lære børnene nærmere at kende.

Har vi plantet et frø?

I ugens løb var vi et smut forbi vores Via University college, hvor de unge mennesker kunne få et lille indblik i de mange internationale studier, som udbydes her. De var ret interesserede alle tre børnebørn, så måske har vi plantet et frø om, at de kan få lyst til at videreuddanne sig i Danmark.

Et lille smugkig hos Campus Horsens

Fodboldkamp som i gamle dage

Vi mødtes selvfølgelig hele familien hos mellemste sønnen, som har et fjernsyn, der er kæmpe, kæmpe stort. Stemningen var i top, og der blev heppet og hygget, mens der blev drukket øl og spist chips, og det gik ikke stille for sig.

Sådan var det også, da drengene boede hjemme, og vi alle sammen sad i stuen og så fodbold, så det var lidt nostalgisk.

Der varmes op til første EM kamp

Så er vi i gang Danmark

Fit & Sund

Familien er en rigtig sportsfamilie, og alle er i god form.

Vi ved, at de er glade for at gå i motionscenter, så vi har givet dem hver et fitnesskort til vores lokale Fit & Sund, hvor vi også selv træner. Her kan de kan træne, alt det de lyster, mens de er i Danmark.

Fitnesskortet bliver brugt flittigt af familien fra NZ

Sommerhus

Lørdag gik turen til det store sommerhus, som vi har lejet for den næste uge.

Her skal der hygges, snakkes og opleves.

Huset er så stort, at der er rum til alle, og hvis vejret svigter, er der mulighed for at spille bordtennis, bordfodbold, sauna, spa eller en tur i den indendørs pool.

Hele fem biler er taget afsted med fuld oppakning, men der skal altså også noget til - til 16 mennesker i en uge.

Stemningen var i top til lørdag aften, hvor Danmark skulle spille mod Tyskland.

Desværre gik det jo ikke, som vi håbede på, at Danmark vandt, men det skulle nu ikke ødelægge det gode humør.

Søndagen blev brugt på hygge og spil af forskellig slags, og. jeg måtte også en tur på fodboldbanen.

Vi har delt det op, så vi alle sammen laver mad en dag, og det varer et par dage, inden det er vores tur til at lave mad - nationalretten stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler, som vi køber lige i området.

Der var nok af lækkerier til fodboldkampen

Jeg husker, at jeg har kunnet stå på hænder engang - men det overlader jeg til de unge

Der blev spillet forskellige spil i haven

Poolbordet er underholdning for de unge og de ældre

Den store indendørs pool er til stor fornøjelse for især børnene

Sød morgen

Sød morgen

Sommerens bedste salat

Sommerens bedste salat