Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Vigtigheden af familietid

Vigtigheden af familietid

Afslapning og oplevelser sammen

Vi nærmer os enden på en dejlig uge, hvor vi haft familietid, afslapning og oplevelser sammen.

Den intense tid tæt sammen med vores tre børn og deres familier har styrket vores familieforbindelser og været med til, at vi som familie har opbygget stærke bånd og skabt positive minder sammen.

I en travl og hektisk hverdag kan man nemlig nemt glemme vigtigheden af at tilbringe tid sammen som familie.

Selv om vi bor tæt med to af vores børn og deres familier, ses vi ikke dagligt. Alle har travlt hver især med deres dagligdag, men vi ved, at vi kan få fat i hinanden, hvis der er brug for det. Det er en tryghed.

For vores relationer til familien i New Zealand er det selvfølgelig anderledes.

Det er seks år siden, vi har set familien fra New Zealand samlet, så der er sket meget med børnebørnene, som i mellemtiden er blevet voksne. Derfor er de dage, som vi har haft sammen med familien her i Danmark guld værd for os. De intense dage sammen har skabt øjeblikke, hvor vi virkelig lærer hinanden at kende.

Vi har virkelig nydt at få skabt tid til at være sammen som familie og opbygge stærke bånd, der varer livet igennem.

Danish hygge

Minder for resten af livet

Oplevelserne som vi har haft sammen som familie skaber dejlige minder for os, som vi kan se tilbage på med glæde og nostalgi.

Vores familietid har skabt øjeblikke, som vil blive husket og værdsat af både børn og voksne. Minder som er værdifulde og styrker familiebåndet.


Aktiv ferie

Dagene har været fyldt med aktiviteter, hvor hele familien har dyrket aktiviteter sammen.

Vi har været på flere ture i området her på toppen af Danmark, og en af de bedste oplevelser var Råbjerg Mile. Det var virkelig fascinerende at gå barfodet i det fine sand. Rigtig god motion.

I sommerhuset var der også masser af muligheder for aktiviteter.

Jeg har blandt andet lært at spille pool, og selv om jeg havde svært ved at ramme den rigtige kugle, mærkede jeg hurtigt ivrigheden efter at vinde. Det gad jeg godt øve mig mere i, men jeg kan ikke lige se, hvor vi skal placere et poolbord derhjemme.

Udover poolspillet var jeg på fodboldbanen, hvor jeg gav den gas. Jeg var endda så heldig ikke at blive valgt til sidst, som jeg ellers blev i skolen 😊

Fantastisk landskab i Nordjylland

Hånd i hånd

Jeg er blevet ret vild med at spille pool

Fokusere på at være til stede

Jeg tror, at familietid kan være en investering i vores helbred og velvære. Her fokuserer vi på at være til stede i øjeblikket.

Jeg kan i hvert fald mærke, at det er godt for min egen følelsesmæssige sundhed med den fysiske aktivitet, at have det sjovt sammen med familien og ikke mindst de små gode snakke med hver især.

Jeg føler mig lige nu genopladet både fysisk og mentalt efter dagene sammen med hele familien, og heldigvis tager jeg minder med mig om de skønne dage, som vi har haft sammen.

Afstressning ved kanten af poolen, mens børnebørnene boltrer sig i vandet

Weekend vibes uge 27 - 2024

Weekend vibes uge 27 - 2024

Sød morgen

Sød morgen