Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Genbrugssmart på den røde løber

Genbrugssmart på den røde løber

Til modeshow

Onsdag aften var vi til et fantastisk arrangement hos danmarks største genbrugsbutik, som ligger i Horsens.

Blå Kors Horsens Genbrugscenter og Horsens Kommune, Ekstern Beskæftigelse, var nemlig gået sammen om at holde et modeshow, med fokus på lækkert genbrugstøj.

Det var gode venner, som begge er frivillige i butikken, som havde inspireret os til at komme med til aftenen.

Arrangementet startede kl. 18.30, og ved ankomsten fik vi udleveret en lille goodiebag med forskellige lækre prøver fra firmaer, som havde sponseret tiltaget.

Der var mange mennesker, som havde fundet vej til det spændende arrangement, men vi var heldige at få en plads på forreste række ved den røde løber.

En medarbejder fra Horsens Kommune, Ekstern Beskæftigelse gav en kort, interessant orientering om arbejdet i genbrugsbutikken, og så gik showet ellers i gang.

Friske modeller på den røde løber

Modellerne var både ansatte og frivillige i butikken, og for pokker hvor gjorde de de godt.

Det hele var meget professionelt. For hver model var der en præsentation af både modellen og tøjet, som han/hun havde på.

Den ene flotte model efter den anden præsenterede utrolig flot genbrugstøj og accessories, og mens der blev gået catwalk på den røde løber, blev der klappet taktfast til musikken af et veloplagt publikum.

Indimellem præsentation af tøjet blev der vist interviews på en storskærm af medarbejdere, som alle arbejder i sorteringscentralen..

Det var stærke og rørende interviews, som bragte følelserne frem. Jeg var virkelig rørt over deres historier og deres glæde over at kunne bidrage positivt til samfundet.

Vores søde veninde gjorde det så godt på catwalken

Her er hun klar til fest i en flot buksedragt

Lækker jakke til jobbet eller bare som pæn i hverdagen

Tøjet var stylet så fint

Der var også friske mandlige modeller indimellem - her bukser i et kendt brand Shaping new tomorrow

Forfriskninger i pausen

I pausen var der gratis forfriskninger i baren, hvor der blev udleveret en vand eller sodavand, kransekagekonfekt og chips.

Der blev også udtrukket flotte præmier på billetnumrene flere gange i løbet af showet. Vi var desværre ikke så heldige at vinde en af de mange flotte gevinster denne gang.

Dejlige forfriskninger i pausen

Ekstra rabat

Efter pausen fortsatte det flotte modeshow, og de friske modeller præsenterede til sidst festtøj - herunder de smukkeste balkjoler.

Al tøjet kunne selvfølgelig købes bagefter, og som en ekstra gave til publikum var der 25 % rabat på alt tøj i butikken.

Tøjet som modellerne havde vist frem blev kørt frem på stativer, og jeg skal da love for, at folk havde travlt. Det var som at være med i den hotteste udsalgsfeber, hvor det gælder om at få fat i en bestemt vare - og ja, der var jo også kun én af hver og kun i én størrelse.

Det lykkes mig at få fat i et par stykker tøj, som jeg havde forelsket mig i - en flot citrongul kjole og en striktrøje fra Samsøe & Samsøe.

Pris for de to stykker tøj i alt kr. 58,50

Hvis jeg skulle til en stor fest, ville jeg købe den gule drøm af en balkjole

Så er jeg i prøverummet - det blev til to stykker tøj - den gule kjole og striktrøjen fra Samsøe & Samsøe til venstre på gulvet. Den blomstrede røde kjole på gulvet var desværre for lille og det samme med den stribede bluse fra Stine Goya

Stof til eftertanke

Udover en sjov og spændende aften, har oplevelsen givet anledning til eftertanke.

Der var tøj i uanede mængder - tøj som er kasseret, men det er tydeligt at se, at der bliver gjort en kæmpe indsats i butikken for at gøre tøjet præsentabelt. Der er tænkt over alt i sorteringen, og tøjet hænger i snorlige rækker sorteret efter farve, størrelse m.m. og ser indbydende ud.

At gå i genbrugsbutikker er bestemt noget, som vi selv vil gøre mere brug af fremover set i lyset af den miljømæssige udfordring, som Danmark og resten af verden står i lige nu.

Hvis der kommer et lignende arrangement, er vi helt sikkert gæster igen.

En varm anbefaling til Blå Kors Genbrug

Tøjet er så fint præsenteret i butikken

En varm anbefaling skal lyde her fra til at besøge Danmarks største genbrugscenter

Weekend

Weekend

Kage med efterårets æbler til en regnfuld onsdag

Kage med efterårets æbler til en regnfuld onsdag