Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Oprydning og genbrugspladsen, billig strøm, barnebarn på besøg med overnatning, nedplukning af de sidste æbler, små opgaver i kælderen

Fredag kørte vi med fyldt trailer til genbrugspladsen - der var lidt af hvert - og langt fra det sidste læs, vi har kørt afsted med.

Lørdag morgen blev den billige strøm udnyttet, og der blev lavet mad til den næste uge. Blandt andet fik jeg den lækre kylling sat over til suppe, som jeg købte i sidste uge på tilbud.

Der var ikke mange mennesker på genbrugspladsen denne blånende og våde fredag eftermiddag

Hvem kender reglerne i Ludo?

Lørdag havde vi også en aftale med yngstebarnebarnet, som gerne ville have en aften og overnatning hos bedstemor og bedstefar.

Han kom med puden under armen først på eftermiddagen, og vi lagde ud med et spil Ludo.

Vi var ikke helt enige om reglerne - blandt andet hvornår man må hoppe fra stjerne til stjerne, og om man kan blive slået hjem på en stjerne? Reglerne ændrede sig løbende i spillet lidt efter, hvem der slog 😏

Tid til at plukke æbler

Det øsregnede, men vi fandt regntøjet frem og gik i haven ved huset på den anden side. Det gamle æbletræ bugner nemlig af modne Ingrid Marie æbler, som lige nu er klar til at blive plukket ned.

Vi hjalp hinanden med plukkeren, og bagefter kravlede den lille gut op i træet og rakte mig æblerne - så vi fik hurtigt fyldt kasserne.

Min fars gamle æbleskræller blev fundet frem, og med mere end et par hænder lykkes det at lave nogle poser med skrællede æbler til fryseren.

Mens drengene byggede med lego, miksede jeg en kage sammen i køkkenet og udnyttede lørdagens sidste billige strøm.

Der skulle strækkes både arme og ben for at nå de flotte æbler med plukkeren

Så gelassen man er i den alder

Høsten var god og blev kørt hjem på trillebøren

Med en ekstra hånd fra bedstefar lykkes det at skrælle en god portion æbler

Hotdog og piratfilm

Der skulle selvfølgelig hygges i sofaen med yngstemandens yndlingsret hotdog, mens vi så piratfilm ledsaget af vingummi og chips.

Ved 20 tiden var det sengetid for os alle sammen - han sov i sprækken lige til kl. 7.30 søndag morgen, hvor han vågnede frisk og veludhvilet. Det kneb mere for vi andre, der ikke er vant til at have én liggende imellem os.

Efter et blødkogt æg og varm cacao til morgenmad, blev legoen blev bygget færdig, og besøget lakkede mod enden. Med dynen under armen og tandbørsten i hånden blev han fulgt et par huse nedad gaden.

Yndlingsretten er hoddog - og de blev spist i sofaen til piratfilm

Blødkogt æg og varm cacao til morgenmad

Slow down søndag

Søndag fik vi lavet nogle småting i kælderen - blandt andet fik vi sat en låge i teknikskabet. Lågen har tidligere været brugt i kælderen, og i næste uge er det mig, der står for at slibe, spartle og male lågen.

Ellers slappede vi af resten af søndagen med den forberedte mad og kaffemøde i gruppen Enfluenter50plus.



Går du efter tilbud?

Går du efter tilbud?

Genbrugssmart på den røde løber

Genbrugssmart på den røde løber