Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Dårlig skulder, gamle ting søger nyt hjem, skrivearbejde

Humøret har ikke været det bedste her i weekenden. Jeg har plejet min dårlige skulder og altså ikke lavet alt for meget.

Fredag morgen var jeg hos fysioterapeuten og fik laserbehandling på skulderen. Bagefter fik jeg tapet skulderen op.

Giga laser

Laserbehandlingen foregik med en gigalaser, der fungerer ved hjælp af sunde dybtgående laserdioder og røde og blå lysstråler. Lysstrålerne arbejder med cirkulation i overfladen af huden og hæmmer bakterier og inflammation. Behandlingen er smertestillende og har en effektiv smertelindring samtidig med, at skadet væv heler seks gange hurtigere.

Jeg har som sagt fået min første behandling med gigalaseren, og følte faktisk en lille bedring allerede fredag aften. Bedringen holdt det meste af lørdagen også, men nu er smerterne vendt tilbage igen.

Jeg har besluttet mig for at prøve et par behandlinger mere med gigalaseren, for jeg føler mig både handicappet og skidt tilpas med skuldersmerterne.

God mad og vin

Weekend er for os god mad og vin. Vi nød en helt særlig rosé vin fredag aften - en vin, som jeg har fået i gave. Menuen var perlehønebryst, som er en af mine yndlingsretter.

Salg af gamle ting

Jeg arbejder i øjeblikket på at sælge flere af vores gamle ting, herunder møbler, som har været i familiens eje i hundred år. Det viser sig, at det ikke er så let - ingen vil have de gamle massive og håndlavede møbler med vores familiehistorie.

Jeg tænker, at trenden nok skal komme på et tidspunkt, men det kan jeg ikke vente på. Jeg er ved at drukne i gamle ting.

Sjovt nok kan en ikeastol af plastik sælges til en 50’er - var solgt 5 minutter efter annoncen var indrykket.

Massivt og håndlavet fra der var engang

Working woman

Jeg fik skrevet nogle artikler i løbet af søndagen for det tekstbureau, som jeg skriver for. Det er faktisk inspirerende at skrive om tilfældige emner. På den måde får jeg udvidet min horisont på rigtig mange områder samtidig med, at hjernen holdes i gang.

Hjernen holdes vedlige med tekstforfatning







Friskbagt morgenbrød

Friskbagt morgenbrød

Fredagskage

Fredagskage