Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Regnvejr, ondt i ryggen, tanker omkring sundhedsforsikring, kælderen

Regn, regn, regn - mørkt og trist vejr. Det er lige til at blive i dårligt humør af.

Min dårlige ryg har generet mig hele ugen - humøret var i bund - og fredag måtte jeg lige en tur forbi lægen. Heldigvis er der ikke tegn på diskusprolaps eller andet ondt, så jeg gik derfra med en henvisning til fysioterapeut.

Desværre ser det ud til, at der er noget ventetid hos fysioterapeuten, hvis man skal have behandling med offentligt tilskud.

Jeg håber, at jeg kan få en tid meget snart, så jeg kan få smerterne til at gå væk og humøret til at blive lidt bedre.

Kan det betale sig?

Det ærger mig nu, at jeg har opsagt min sundhedsforsikring. Her kunne jeg nemlig frit vælge, hvilken fysioterapeut, jeg ville have og få en tid meget hurtigt.

Både manden i huset og jeg havde en sundhedsforsikring på vores arbejdspladser - en forsikring, som vi fortsatte privat, efter vi stoppede på arbejdsmarkedet.

Jo ældre du bliver, jo dyrere er den, og det var en af de ting, som vi sparede væk, da vi lagde budget for et par år siden - det vil sige, vi skar kun min forsikring væk - jeg plejer nemlig ikke at fejle noget 😊

Jeg overvejer nu alligevel at undersøge, om der findes en privat sundhedsforsikring, der er til at betale for os udenfor arbejdsmarkedet og i seniortiden - det er jo meget rart at kunne komme til behandling, når man har brug for det.

Er der nogen af jer derude, der har erfaringer med sundhedsforsikring i seniortiden?

Var det en uge eller en måned?

Vores mening var, at den første måned i det nye år skulle være alkoholfri - eller var det den første uge?

Ingen af os var helt sikre på, hvad vi havde aftalt med hinanden, så vi nød et glas rødvin lørdag aften i selskab med hjemmelavet flæskestegburger 😉

Flæskestegsburger lørdag aften

Byggeprojektet

Vi støber stadig huller i kælderen, men jeg nøjedes med at kigge på for ikke at udfordre ryggen alt for meget.

Vores nabo var så sød at hjælpe os med støbe-huller-projektet her i weekenden. Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi kan få.

Jeg glæder mig så meget til at få badeværelse og viktualierum i kælderen.

Det ser ikke ud af meget sådan et hul, men der skal godt nok meget beton i

Årets første invitation

Søndag aften var vi inviteret til “nytårskur” hos gode venner.

Her fik vi vendt de store spørgsmål: Hvordan er jul og nytår gået, hvordan går det med børnene, hvordan går det generelt, hvad er jeres planer for det nye år, den politiske situation, kongehuset osv.

En rigtig hyggelig søndag aften i gode venners selskab - bedre bliver det da ikke - selv om ryggen gør ondt, det er mørkt udenfor, og det regner 😊

Punktum for en dejlig aften




Havedrømme 2022

Havedrømme 2022

Træn dine muskler med få øvelser

Træn dine muskler med få øvelser