Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sæt familien på væggen

Sæt familien på væggen

Personlige fotocollage

Billeder siger mere end ord, men det kan være svært at udvælge lige det billede, der siger det hele. Collagekunsten giver mulighed for at komprimere ferien eller glimt af hele livet i ét billede.

Rejsen til New Zealand

For en del år siden var vi på rejse i New Zealand. Det var jo i sig selv en fantastisk oplevelse at besøge landet, men vi mødte også nogle fantastiske mennesker der var ualmindeligt gæstfrie og viste os det bedste fra New Zealand. Vi tog selvfølgelig en masse billeder, som kunne fastholde de dejlige oplevelser.

Da vi kom hjem ville vi gerne sende nogle billeder til vores værter, som tak for alle de skønne indtryk, de havde givet os. Det var svært at vælge mellem alle de skønne billeder. Så var det, at ideen med at lave en fotocollage opstod. Jeg fik samlet en masse af de dejlige billeder i én stor fotocollage, som efterfølgende blev printet på lærred og sendt til New Zealand.

Det personlige kunstværk

Måske har du en masse billeder liggende i skuffen, i albummet eller på telefonen. En personlig fotocollage er en perfekt måde at få dine bedste fotos frem i lyset, så de passer perfekt til dit hjem og din personlige stil. Saml højdepunkterne i livet i ét stort billede, eller måske har du lyst til at få lavet en plakat af dit allerbedste foto.

Hvis du har lyst til at få lavet din helt personlige fotocollage, så send mig en mail med nogle få stikord om, hvad temaet for collagen skal være, og jeg vil vende tilbage til dig med prisoverslag m.m.

Giv en personlig gave

En fotocollage er også en unik personlig gave til sølvbryllup, barnedåb, fødselsdag eller konfirmation. Bland fotos med tekst og farver helt efter din egen smag. Collagen kan trykkes som plakat, plexiglas, lærred m.m. Hvis du er modig, kan du endda vælge at få trykt dine minder på tapet i lange baner 😍

Nedenfor kan du se nogle eksempler på personlige fotocollager.

Dejlige ferieminder

Dejlige ferieminder

Enkelthed

Enkelthed

Uerstattelige minder

Uerstattelige minder

Kære dyrebørn

Kære dyrebørn

4 i 1 bryllupsbilleder

4 i 1 bryllupsbilleder

Mix med textur og farver

Mix med textur og farver

Sæt de smukkeste oplevelser på væggen

Sæt de smukkeste oplevelser på væggen

Grundlovsdag

Grundlovsdag

Vores pinse

Vores pinse