Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Bevar dine minder

Bevar dine minder

Gem dine minder i en personlig fotobog

Tirsdag morgen landede der den dejligste billedserie fra familien i New Zealand.

Jeg var rørt til tårer, da billederne af hele familien løb hen over skærmen til tonerne fra Barefoot - Martin Landh.

Efter at have nydt det dejlige billede slideshow, mindede det mig om, at det er tid til at få gjort endnu mere ved alle mine digitale billeder, end jeg allerede har gjort.

Noget har jeg nemlig gjort allerede.

Til ældste barnebarnets 18 års fødselsdag lavede jeg en fotobog med minder fra alle de stunder, som vi har haft sammen - det blev til 1.200 billeder samlet i én bog - og jeg ved, at bogen gjorde lykke. Den unge mand gav i hvert fald udtryk for, at han glædede sig til at føje endnu flere billeder til albummet.

Der er nu noget særligt ved at tage et album ud fra reolen frem for at skulle lede efter billeder på telefonen, finde løse SD kort eller gamle papirbilleder i skuffen.

Det er enkelt - og det er dansk

Fotobogen lavede jeg i et enkelt og smart system hos en dansk leverandør.

Udover at systemet var nemt at bruge, fik jeg en fantastisk service - blandt andet da jeg kontaktede dem i forbindelse med et problem, jeg havde med upload af fotos. Problemet opstod, fordi jeg arbejder på Mac, men i løbet af en halv time blev jeg ringet op af en ekspert i Mac, som hurtigt kunne hjælpe mig videre i processen, selv om det ikke var deres system, der var noget i vejen med.

Hele bogen blev lavet online, og jeg kunne gå til og fra mit arbejde - så ingen stress.

Endelig var jeg tilfreds med resultatet og fortsatte online med at lægge min vare i kurven og betale. Her kan jeg tilføje, at prisen var yderst rimelig.

Det allerbedste af det hele - bogen ankom dagen efter - er det ikke vildt?

Jeg kan kun anbefale af bruge Dit fotobog til dit kommende fotoprojekt.

Dette er ikke en annonce, men kun en anbefaling af en god oplevelse, som jeg selv har haft

Dejlige minder om vores tid sammen med ældstebarnebarnet

Kan vandbakkelser fryses?

Kan vandbakkelser fryses?

Weekend

Weekend