Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

En sjovere måde at spare op på

En sjovere måde at spare op på

Investering

Vores bank har meddelt, at de nu tager betaling for at have vores penge stående, både på indlånskonti og pensionskonti. Jeg tænkte nok, at det ville komme, så derfor var et af mine mål i januar måned at finde et online kursus omkring investering. Jeg vil ikke have, at mine penge bliver mindre værd, så derfor ser jeg det som en mulighed. Banken investerer i forvejen for os, men det er forbundet med store omkostninger.

Jeg har tænkt mig at prøve selv, men hvordan gør man - hvordan får man begyndt?

Hvad skal jeg investere i - aktier, bolig, kunst, guld? - eller noget helt andet?

Jeg har derfor søgt efter online viden omkring investering - viden som er til at forstå. Jeg faldt helt og aldeles over denne sætning:

“Lev & tænk enkelt og invester dine penge”

Kvinden bag sætningen er Pernille Wahlgren. Jeg fandt flere artikler med hende - og for at sige det lige ud faldt jeg pladask for hendes livsstil. Den vil jeg gerne kopiere - lidt sent i livet - midt i seniortiden, men til gengæld har jeg masser af ting at sælge 😍 Hvordan det hænger sammen, kan du lære på kurset.

Kurset er nemlig meget mere end et aktiekursus. Det er samtidig et livsstilskursus med gode råd til, hvordan du kommer til at leve dit liv så enkelt som muligt og samtidig tjener penge. Du får færre ting, men mere tid - og du bestemmer selv, for tiden er din egen.

Kurset består af 10 videolektioner, hvor Pernille holder dig i hånden hele vejen gennem investeringsjunglen. Indtil nu har jeg gennemgået de tre første lektioner - og jeg er begejstret for kurset.

Kurset giver også stof til eftertanke. Efter mange år med store lønninger, hvor jeg har købt lige, hvad jeg havde lyst til, tænker jeg nu her i seniortiden, at jeg skal skille mig af med det meste og mærke glæden og tilfredsstillelsen ved det - mærke friheden af at blive fri for ting. Jeg ville ønske, at jeg var nået der til for mange år siden, men bedre sent end aldrig,.

Hvis du også gerne vil have færre ting og mere tid, så synes jeg, at du skulle tilmelde dig online kurset her.

Få mere tid til det her

Få mere tid til det her

Gå på kursus hjemme i stuen

Gå på kursus hjemme i stuen

Giv dig selv en pause

Giv dig selv en pause

Supersund med frø og kerner

Supersund med frø og kerner