Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Linser, briller eller ?

Linser, briller eller ?

Tænk hvis jeg kunne undvære linser og briller

Jeg er meget nærsynet og bærer kontaktlinser minus 5,75 på begge øjne. Brillerne er endnu stærkere, og de har altid generet mig. Jeg har brugt kontaktlinser, siden jeg var 18 år og har prøvet både de hårde- og de bløde kontaktlinser, 14 dages linser, månedslinser og i de sidste mange år multifocale éndagslinser.

I dag har jeg været til informationsmøde hos (annonce) EuroEyes, da jeg var nysgerrig efter at vide mere om, hvordan man kan blive opereret og undvære linser og briller.

En øjenlæge fortalte grundigt om de forskellige metoder, som der udføres på klinikkerne. Jeg må sige, at det lyder meget fascinerende, at der kan indsættes en kunstig linse i øjet, og at man helt kan undvære linser og briller. Jeg troede faktisk, at processen skulle gentages efter nogle år, eller man fik brug for læsebriller hen ad vejen, men det blev fortalt, at den kunstige linse aldrig forandrer sig. Det blev også fortalt, at selve operationen tager ca. 10 minutter på hvert øje, og at man vil kunne se klart allerede dagen efter.

Det er selvfølgelig en stor beslutning at lade sig operere i øjnene, så i første omgang har jeg bestilt en forundersøgelse for at se, om det overhovedet er muligt.

IMG_8282.jpg
IMG_8283.jpg
Vigtigt valg

Vigtigt valg

Frøkenhat mini

Frøkenhat mini