Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Ugens gode oplevelse(r)

Ugens gode oplevelse(r)

Det gør mig glad

Jeg faldt pladask for den skønne blå vendbare frakke fra Noa Noa - den måtte jeg bare eje. Jakken er kun lavet i begrænset antal og er meget eftertragtet og derfor hurtigt udsolgt.

Et kig på Noa Noas hjemmeside, og vupti var den i kurven i str. M. Jeg ville lige tjekke størrelsesguiden på siden, inden jeg brugte betalingskortet. Jeg kunne ikke få målene få til at passe på jakken, så jeg ringede til Noa Noa.

Et menneske i den anden ende af røret - en sjældenhed

Jeg skulle hverken trykke 1, 2, 3 …….. eller andet for at blive betjent. Det er efterhånden sjældent, at man kan komme igennem på telefonen til et firma, men her fik jeg altså et menneske i den anden ende af røret. En meget sød medarbejder guidede mig frem til, at jeg skulle have en str. S i stedet for M, da jakken er meget stor i det. Hun tjekkede, at str. S var på lager - det var den.

Glad vendte jeg tilbage til kurven, men nu - på et splitsekund - var alle størrelser udsolgt. Jeg ringede op igen til Noa Noa og talte med den samme søde medarbejder. Det var jo ikke to minutter siden, jeg havde en frakke i kurven, og nu var den væk. Hun måtte beklage, at alle frakkerne var udsolgt på mindre end 30 minutter, men tilbød at søge af, om der skulle være nogle butikker, som har en hængende. Det var da god service 😍

Der var gevinst

Næste morgen ringede jeg selv til Noa Noa butikkerne fra en ende for at høre om den famøse jakke. Der var gevinst i første hug - Noa Noa Vejle havde lige jakken i Str. S til mig. Ydermere udviste Lone fra butikken i Vejle en fantastisk god service. Jeg betalte jakken via mobilpay, og hun sendte den med det samme.

Senere fulgte hun op på SMS for at fortælle, hvornår jeg ville modtage min pakke. Top service.

Jeg blev også senere ringet op af Noa Noa hovedkontor, som lagde besked på min telefonsvarer, at alle frakker desværre var udsolgt, men at jeg kunne prøve butikkerne. Det var så det, som jeg allerede havde gjort - med succes, men det var en fin service.

Frakken er modtaget. Den er så fin - passer perfekt i størrelsen. Den blå farve er min yndlingsfarve, og så et ekstra plus - den kan vendes, så nu er farven beige med blå blomster - genialt.

Se min frakke - er den ikke fin?

Se min frakke - er den ikke fin?

Og så kan den vendes - smart ik’?

Og så kan den vendes - smart ik’?

Det smukkeste stof i min yndlingsfarve blå

Det smukkeste stof i min yndlingsfarve blå

Pluk selv jordbær

Danske jordbær er noget af det bedste.

Jeg har fundet det skønneste sted i området, hvor man kan selvplukke jordbær. Det er nok mere end 30 år siden jeg plukkede jordbær sidst - dengang med min datter, som bare var lille pige - i dag med min store datter og hendes lille dreng ❤️ Det var sjovt at se den lille fyr med hovedet ned i jordbærplanterne “Se mor, her er også en stor én”. Efter jordbærplukningen fortsatte vi i ærtemarken, hvor vi plukkede store, saftige ærter - det hele selvfølgelig økologisk. Ved boden, som står ved indgangen til jordbærmarkerne, var der masser af andre økologiske grøntsager, kartofler, løg, grønkål, squash, salat m.m. til yderst rimelige priser.

Vi skal bestemt plukke igen i næste uge. Jeg er ikke meget for at komme ud med adressen …….men det er altså ved Bråskovgård Efterskole 😍

Endeløse rækker af jordbær ved Bråskovgård Efterskole

Endeløse rækker af jordbær ved Bråskovgård Efterskole

Der byttes fra skålene

Der byttes fra skålene

Der plukkes ærter

Der plukkes ærter

Danske jordbær - det bedste jeg ved

Danske jordbær - det bedste jeg ved

Optikerbesøg

I løbet af de sidste par uger er mit syn blevet meget dårligt. Jeg bruger kontaktlinser - ret stærke - uden dem vil jeg være blind som en mulvarp. Det er ikke længe siden, jeg fik justeret linserne, så jeg både kan læse og se langt. Nu er synet helt sløret - meget mærkeligt og yderst deprimerende ikke at kunne se ordentligt. Jeg tog forbi min optiker, Friis Optik - fortalte, at det var en SOS - og fik lavet en synsprøve lige på stedet.. Det var da service.

Min søde optiker sagde: “Nar du fået noget medicin?” Det måtte jeg sige nej til, men jeg sagde: “Jeg har været på sundhedskur” - “så er det det, sagde han”, mens han forklarede, hvad sådan en udrensning kan gøre for kroppen og synet. Jeg var måløs. Kunne det være rigtigt? I hvert fald er mit syn ændret markant, og jeg er lige pludselig 0,25 mindre nærsynet end for 14 dage siden. Det er da derfor, jeg ser så dårligt med mine kontaktlinser og briller.

Heldigvis var der hjælpe at hente, og jeg fik nogle prøvelinser med hjem - og det hjalp på mit syn - og såmænd også på humøret - lige med det samme.På mandag skal jeg have taget en ny synsprøve for at få tilpasset linserne optimalt - igen service.

Hvor er jeg heldig at leve i 2020, hvor der næsten er råd for alting.

Optiker1.jpg
Weekenden set gennem kameraet

Weekenden set gennem kameraet

Ting jeg ikke kan undvære

Ting jeg ikke kan undvære