Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Vigtigt valg

Vigtigt valg

Fordøren er husets ansigt udadtil og sætter stilen på boligen

Vores hus er et klassisk rødstenshus fra ca. 1920. 

Den gamle fordør var meget lav og havde oprindeligt fire små ruder.

I halvfjerdserne skiftede vi de utætte ruder til en enkelt blyindfattet termorude.

Nej, altså - hvor kunne vi gøre det, men det var et hit dengang. 

Nu er der bygget til huset med en dejlig stor entre, gæstetoilet i midteretagen og et badeværelse både i kælderen og på første sal.

Og nu er tiden altså kommet til at vælge ny fordør.

Det er vigtigt for os at få en vedligeholdelsesfri dør samtidig med, at æstetik og design går op i en højere enhed. Vi håber derfor, at den dør, vi har valgt, kan laves i træ-alu.

Lysinfaldet er også prioriteret højt. Jeg trives bedst med lyse rum og nyder at følge drivende skyer og mærke solens varme gennem ruderne på en kold vinterdag, hvor snefnuggene danser. Der er et ret stort vindue i den dør, som vi har valgt, og jeg er helt sikker på, at de fine sprosser vil give et flot lysspil på gulvet i entreen.

Vinduerne i huset er hvide dannebrogsvinduer, så det ville være oplagt, at døren også skal være hvid. Jeg tænker, at døren godt må skille sig ud fra vinduerne, så valget er faldet på sort i stedet for. Der skal være et vindue ovenover døren med små glas, som jeg tænker skal være hvidt.

Valget er faldet på denne dør dog som enkeltdør.

Det er denne dør, vi har valgt blot som enkeltdør og i farven sort

Det er denne dør, vi har valgt blot som enkeltdør og i farven sort

Sommerens sidste rose

Sommerens sidste rose

Linser, briller eller ?

Linser, briller eller ?