Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Problemet er løst

Problemet er løst

Reklame

Ingen rod på bordet længere

Jeg ved ikke med dig, men hjemme hos os ligger der altid nogle løse papirer og flyder på køkkenbordet.

Nu har jeg fundet en super fin løsning på problemet.

Hold bordet ryddeligt med en praktisk brevbakke

En brevbakke er en super smart og praktisk løsning til at holde orden på dit arbejdsbord - også i køkkenet - og jeg har fundet den fineste af slagsen - nemlig denne her Raphaella brevbakke

Den lækre og kompakte brevbakke, som er lavet i et flot design i nordisk stil, har løst vores problem på en enkel og elegant måde.

De løse papirer ligger nu i skufferne, hvor også Ipad’en har fundet sin plads, og vi har fået skabt ro og et ryddeligt køkkenbord.

Brevbakken er lavet i egetræ og i et flot design med fine detaljer

Brevbakken i egetræ passer ind i den nordiske stil

Fordele ved en brevbakke

1. Skab orden:
En brevbakke gemmer på en elegant måde de løse papirer, som du lige har brug for at gemme. Det kan være kvitteringer, huskesedler, lægeaftaler, tegninger fra børn eller børnebørn etc.

Brevbakken har tre skuffer, så du kan nemt adskille og finde vigtige papirer, når du har brug for det. Det hjælper med at undgå rod, og du sparer tid og energi på at lede efter papirer, som du har lagt et eller andet sted.

2. Spar plads:
Brevbakken er i et flot og lækkert design og kan nemt placeres på dit køkken- eller arbejdsbord eller på en reol i stuen. Ved at bruge en brevbakken til at organisere dine læsepapirer kan du frigøre plads på dit bord til andre nødvendige arbejdsredskaber, eller bare et tomt og ryddeligt bord.

3. Privat:
Det er ikke alting, man har lyst til skal ligge fremme på bordet, og papirerne bliver måske derfor puttet i en skuffe i stuen, i en mappe eller et andet sted. Denne brevbakke har tre skuffer, så her kan du opbevare dine papirer, så du hurtigt kan få fat i dem, men væk fra nysgerrige blikke.

4. Let at opdatere:
Lad brevbakken være en del af den ugentlige oprydning og tilføj eller fjern papirer efter behov. Det sparer tid og hjælper med at holde dine dokumenter opdaterede og organiserede.

De tre skuffer er rummelige og gemmer blandt andet fortrolige papirer ad vejen, ligesom Ipad’en har fundet sin plads i en af skufferne

Forbedret fokus og øget produktivitet

Et ryddeligt bord har i øvrigt en positiv indvirkning på vores trivsel og vores arbejdsoplevelse.

Ved at skabe orden omkring os reducerer vi stress - og skaber en følelse af ro og balance, som forbedrer vores fokus og øger vores produktivitet. Selv føler jeg, at jeg bedre kan dykke ned i en opgave, når der ikke er bunker af papirer eller rod omkring mig.

Så hvorfor ikke bruge et øjeblik på at organisere dit bord, hvadenten det er på kontoret eller i køkkenet, og opleve fordelene ved et ryddeligt bord?

Den flotte brevbakke har skabt ro, orden og hygge på vores køkkenbord

Jeg nyder at have et ryddeligt køkkenbord

Weekend vibes uge 24 - 2024

Weekend vibes uge 24 - 2024

Når den søde tand kalder

Når den søde tand kalder