Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Smilet er stort - den største gave er lige leveret

Smilet er stort - den største gave er lige leveret

Familien fra New Zealand kommer på besøg til sommer

“Mor, vi har besluttet at vi kommer hele familien til sommer, og vi bliver hjemme i en måned” var ordene i telefonen - den bedste gave, jeg kunne få ❤️

Det er seks år siden, vi har set hele familien, og savnet er stort.

Jeg glæder mig til kvalitetstid sammen med alle mine børn og børnebørn en hel måned til sommer.

Sønnike fylder 50

Vi havde håbet, at vi kunne komme på besøg i New Zealand, når ældste sønnen fylder 50 år den 7. februar, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre.

Derfor er det hele nu vendt til glæde, og glæden har vi allerede nu, hvor vi går i gang med at planlægge besøget og arrangere indkvartering, planlægning af oplevelser osv.

Vi er jo så heldige, at vores to andre børn bor her i gaden, så vi kan nemt få arrangeret indkvarteringer hos os hver især, og familierne kan gå over gade til hinanden.

Der skal selvfølgelig også arrangeres nogle ture rundt i landet, så børnebørnene kan få en fornemmelse af, hvad det er for et land, som de jo også kommer fra. Vi håber, at de får lyst til at lære Danmark nærmere at kende og måske kunne få lyst til at komme for en længere periode.

For mange år siden

Jeg kan stadig huske mit eget ansigtsudtryk, da vores søn fortalte, at han tog en enkeltbillet til New Zealand, og jeg stillede mig selv spørgsmået: “Hvornår ses vi mon igen?”

Nu er der gået 23 år.

Heldigvis har vi set hinanden ca. hvert andet år, men Coronaen og anden sygdom har desværre bremset, at vi kunne ses med jævne mellemrum. Lige nu er det seks år siden, vi sidst har set hele familien fra New Zealand.

Savnet bliver større

Som årene går, er det ikke blevet lettere at sige “farvel” eller “på gensyn”. Tænk hvis jeg aldrig ser ham mere? Jeg har det bedst med at vide, hvornår vi ses igen.

Jeg har lige fået et 7-tal foran min alder, og det sætter nogle tanker i gang. Hvor længe kan jeg blive ved med at tage den lange tur til New Zealand, hvor mange gange ses vi, inden det hele er forbi?

Savnet går begge veje

Jeg er sikker på, at det er også er svært for ham, som skal være en del af to verdener, tale to sprog og have to kulturer. Han har også et savn.

Han går glip af en masse, når familien i Danmark samles, alle fødselsdagene, konfirmation, familiejulen, søskende der får børn og et sidste farvel til vores kære. Omvendt går vi herhjemme også glip af alt det fantastiske, der sker i hans liv og ikke mindst se de tre børnebørn vokse op.

Hvor er “hjem”?

Man siger, at “hjem” er, hvor hjertet er.

Hjem kan også være, hvor man bor lige nu, eller hjem kan være der, hvor man er født og opvokset.

Én ting er sikkert - jeg ved, at han hepper på Danmark i fodbold 😍

Man kan jo godt forstå, at han gerne vil bo sådan et smukt sted

Weekend vibes uge 2 - 2024

Weekend vibes uge 2 - 2024

Styrk din balance

Styrk din balance