Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Send en julehilsen

Send en julehilsen

Julekort anno 2023

Så er det blevet tid til at skrive det årlige julebrev til venner og familie.

De senere år har vi sendt julebrevet elektronisk. Vi kender nemlig ikke nogen længere, som ikke har en mailadresse. På den måde kan vi sende gratis julehilsener - vi sparer portoen og farvepatronerne i printeren.

Jeg synes, det er en af de hyggelige traditioner at skrive julekort - mit er altså et julebrev indeholdende lidt om, hvad der er sket i løbet af året i vores familie.

Året 2023

Jeg har fundet telefonen frem, en god kop kaffe i julekruset, julemusik og tændte lys, men jeg gennemgår alle de billeder, som jeg har taget i løbet af året.

Det har været et blandet år for os, men det er dejligt at gense nogle af de gode stunder, som vi har haft i årets løb, men også igen en konstatering af, at vi heller ikke dette år fik set familien fra New Zealand.

Seks år er der gået, siden vi så dem alle sammen sidst - vi krydser fingre for, at det snart sker.

Hvornår mon vi kan hoppe på flyveren til New Zealand igen?

Dejlige julehilsner

Det er flere år siden, vi har modtaget fysiske julekort, og der lander helt sikkert heller ingen julekort i postkassen i år, men vi plejer alligevel at få julehilsner fra mennesker, som tænker på os. Jeg tænker, at de første julehilsnerne snart begynder at tikke ind i mailboksen.

Selv om vi ikke har set meget til hinanden i år, er julehilsenen et tegn på, at vi er i hinandens liv og tænker på hinanden.

I øvrigt har naboen allerede været forbi med en julehilsen - nemlig hjemmelavede gaver. Hun er så kreativ og dygtig med hænderne.

Små fine hæklede julehjerter fra naboen

Små fine hæklede julehjerter fra naboen

Fineste juledekoration fra skønne, nye mennesker, som vi har mødt i år

Så er det altså jul igen

Weekend

Weekend

Det er aldrig for sent at lære nyt

Det er aldrig for sent at lære nyt