Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Fire produkter jeg ikke kan undvære

Fire produkter jeg ikke kan undvære

Reklame

Mine morgenrutiner

Jeg er ikke morgenmenneske og kan bedst lide, at tingene går stille og roligt om morgenen.

Med årene har jeg dog fundet ud af, at tiden er den vigtigste ressource for mig, så nu er hver morgen en ny dag, der bare skal nydes og leves.

Når manden snakker

Jeg behøver ikke vækkeur længere - når manden begynder at snakke, så ved jeg, at det det er tæt på morgen - meget tidligt.

Når vi lige har sagt godmorgen til hinanden, rækker vi begge ud efter vores mobiltelefoner, som ligger ved siden af sengen, for at tjekke nattens nyheder m.m.

Mens manden ordner sit morgentoilette, går jeg i køkkenet og laver morgenmad.

Det første jeg gør er at åbne døren til haven for at få frisk luft ind og nyde synet af haven og naturens lyde fra både fuglene og vindens susen i træerne.

Grønt fra morgenstunden

Så er det tid til min grønne morgensmoothie - lige nu består den af grønkål, æble og citron - og bagefter et stykke hjemmelavet rugbrød med avocado med et drys salt og friskkværnet peber.

Så er der kaffen

Jeg elsker en god kop kaffe, og allerhelst skal den være lavet af friskkværnede bønner.

Jeg er dog lidt (u)frivilligt i gang med et eksperiment - forstået på den måde, at jeg ikke er meget for at give den gode kop kaffe fra mig, men jeg har læst, at friskkværket kaffe kan give forhøjet kolesterol. Derfor eksperimentet.

Mine kolesteroltal er noget forhøjet, så i det sidste halve år har jeg kun drukket filterkaffe eller instantkaffe. Jeg er spændt på, hvordan mine kolesteroltal er, når jeg får dem målt næste gang hos lægen. Jeg håber, at det har hjulpet at ændre på kaffevanerne, så jeg kan undgå at få kolesterolsænkende medicin.

Efter et par kopper instantkaffe, er jeg klar til min morgen-skønhedsrutine.

Forkælelse til ansigtet

Jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv med mine 68 år og synes, at mit ansigt fortjener de bedste produkter.

Mine sidste nye skønhedsprodukter til ansigtet er fundet hos Dit Fokus, som er et sandt univers for selvforkælelse og velvære.

Produkterne er fra mærket Suki Skin Care - et amerikansk celebrity-mærke af højeste kvalitet.

Alle produkter fra Suki Skin Care er baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer og er rene, holistiske, blide og effektive.

Jeg er allerede blevet meget glad for produkterne, og kan virkelig se en forskel på min hud. Mine grove porer er synligt mindsket, og jeg har fået en ensartethed i huden, som jeg ikke har haft før.

Jeg bruger fire produkter i min daglige morgen-skønhedsrutine.

1. Rens

Jeg starter med at rense mit ansigt med Purifying foaming Cleanser fra Suki Skin Care. Det er en let skummende rens, som med naturlige og aktive virkestoffer renser i dybden og booster nyt liv i huden. Skummet har en frisk duft og efterlader min hud helt ren og glat.

Det lækre skum dufter dejligt og renser huden helt ren i dybden

2. Frisk toner

Et pust af Concentrated Strengthening Toner fra Suki Skin Care vækker de sidste trætte celler og giver en vidunderlig friskhed i ansigtet.

Toneren er en anti-ageing toner til moden og/eller tør hud, som er super fugtgivende og plejende.

Mens toneren får lov at trænge ind i huden, børster jeg mine tænder med min uundværlige eltandbørste, så tænderne nu også er helt rene og glatte.

Jeg lader toneren trænge godt ind i huden, inden jeg påfører serum

3. Udglat

Jeg er meget begejstret for Vitamin C Serum fra Suki Skin Care - den virker nemlig her og nu. Som med et trylleslag strammes huden op og fine linjer viskes væk. Samtidig ensarter den hudtonen, så pigmentforandringer og rødme mindskes.

Med kun et par dråber af den skønne serum får huden samtidig et boost af fugt, og kollagenproduktionen øges. Den er virkelig genial.

Den skønne serum skaber med det samme en opstramning af huden

4. Fugt

Endelig skal huden selvfølgelig have fugt, og her bruger jeg Nourishing Day Cream fra Suki Skin Care.

Cremen er en økologisk, luksuriøs og er en plejende dagcreme med aktiv anti-ageing fra naturligt kollagen og virkningsfulde antioxidanter. Cremen trænger let ind i huden og efterlader huden dejlig blød og gennemfugtet.

Suki Skin Care
Produkterne fra Suki Skin Care er eksklusive og baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer. Produkterne er både rene, holistiske, blide og effektive - et amerikansk celebrity-mærke af højeste kvalitet.

Den luksuriøs og plejende dagcreme med aktiv anti-ageingeffekt giver masser af fugt til huden

Klar til en dejlig dag

Nu er min hud klar til en let makeup - enten en BB creme eller en lidt mere dækkende af slagsen.

Lidt mascara på øjnene og min magiske grønne læbestift på læberne - så er jeg klar til en ny dejlig dag.

Lidt farve til ansigtet

Og til sidst den magiske grønne læbestift

10 % med koden Jane10

Hvis du har fået lyst til at prøve produkterne fra Suki Skin Care, finder du dem lige her

Husk du får 10 % med koden Jane10 på ALLE varer hos Dit Fokus - også i forvejen nedsatte varer

Muffins til picnickurven

Muffins til picnickurven

Weekend

Weekend