Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Klar til sidste fase af projekt trappestøbning, slap-af-søndag, touren, vin hos naboerne

Lørdag blev vi endelig færdige med forberedelserne til de to små trapper, som skal støbes i kælderen.

Det er helt utroligt, sådan et arbejde der ligger i seks små trappetrin. Der er lavet støbeforskalling, radonspærre, isolering og lagt jern i, så trappen kan holde, når der bliver hændt beton i. Det hele er selvfølgelig på millimeter.

Så er der klar til at hælde beton i trappekonstruktionen

Helbredet driller

Planen var, at trapperne skulle støbes søndag, men mandens højre arm er blevet dårlig, så han stort set ikke kan bruge den. Vi måtte derfor udskyde projektet og håbe på, at nogen kan hjælpe os i næste uge.

Der er ingen tvivl om, at støbning af trapperne og de andre huller i kælderen vil være lidt af en milepæl for os.

En ting er sikkert - vi skal aldrig, aldrig mere støbe noget som helst - vores helbred er simpelthen ikke til det længere.

Slow søndag

Det blev derfor til en lidt “ufrivillig” slap-af dag søndag, men så kunne vi jo følge med i tourens sidste dag - vanvittig flot præstation af den unge Vingegaard.

Det blev også til et dejligt lille afbræk hos vores søde unge naboer, som inviterede os på et glas eftermiddagsvin og en nabosnak. Altid så hyggeligt at være sammen med de to unge mennesker.

Det var så den weekend - ny uge venter med nye udfordringer.

Aftensmaden blev indtaget til touren

Dansk toursejr - fantastisk

Fire produkter jeg ikke kan undvære

Fire produkter jeg ikke kan undvære

Lækker værtindegave - eller forkæl dig selv

Lækker værtindegave - eller forkæl dig selv