Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

De siger: "Granatæbler har anti-aging egenskaber"

De siger: "Granatæbler har anti-aging egenskaber"

Superfoods

Hvad er superfoods?

Superfoods er supersunde råvarer med et meget koncentreret indhold af stærke antioxidanter og andre aktive næringsstoffer, som din krop har brug for.

Mange forskellige fødevarer indeholder gode næringsstoffer og er i sig selv er sunde, men forskellen på dem og på superfoods er, at superfoods indeholder lige lidt mere af de sunde næringsstoffer.

På den måde kan superfoods være en slags booster til kroppen.

Lad dem blive en naturlig del af din kost.

Granatæble

En af de bedste superfoods er granatæblet.

De små saftige kerner er fulde af forskellige typer antioxidanter og er ifølge forskningen de rene sundhedsbomber.

Hvis du tilsætter granatæbler til din daglige kost, vil det hjælpe dig med at bekæmpe rynker og for tidlig aldring af huden. De røde kerner beskytter nemlig hudcellerne mod at blive gamle for hurtigt.

Udover at have anti-aging egenskaber siges det, at frugten også forebygge alvorlige sygdomme som kræft, hjertekarsygdomme og Alzheimers.

Der er derfor god grund til at smide en håndfuld granatæblekerner i salaten eller ovenpå din morgenmad.

Prøv også at starte dagen med et glas iskoldt granatæblesaft. Du kan købe saften hos Helsam(annonce), hvor de har et bredt udvalg af sunde juicer.


Weekend

Weekend

Vores juletradition

Vores juletradition