Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Flere semidried tomater, toiletterne er kommet frem i lyset, salg af diverse, en reminder om vores skrøbelige liv, renovering af lejligheden

Jeg lavede en ny portion semidried tomater, og denne gang brugte jeg airfryeren.

Halv tid - halv strømpris, og tomaterne blev super gode.

Lige en ekstra portion af de lækre tomater

Toiletterne er på vej

Toiletterne som har stået meget længe i kælderen er nu kommet frem i lyset. Jeg glæder mig så meget til at få dem sat op, men først arbejdes der videre med endelig opsætning af cisternerne, og derefter skal tilslutningen klares af en autoriseret VVS’er.

Dejligt at få første nye toilet frem i lyset

Salg fra gemmerne

På et tidspunkt lovede jeg mig selv at sælge mindst én ting hver uge.

Det har jeg ikke efterlevet, men jeg fik fundet nogle ting frem her i weekenden, som blev fotograferet og sat til salg på Facebook Markedsplace, og det gik sørme hurtigt - to af min fars kikkerter blev solgt med det samme.

Det gik hurtigt med at få solgt fars gamle kikkerter

Tanker om livet

For nogle dage siden fik vi en trist meddelelse, at mandens gamle skolekammerat var død efter kort sygdom, og i denne weekend erfarede vi, at en anden af vores gamle venner også er gået bort. Begge i en alt for tidlig alder.

Det gav anledning til reflektion om livets sårbarhed, og om hvor vigtigt det er at værdsætte vores relationer og det øjeblik, vi har lige nu.

Det bragte også minderne frem om de to personer, som vi på forskellige tidspunkter i livet har haft så meget samvær med, så mange hyggelige og sjove timer med, og som nu er borte.

Mens vi dvælede ved minderne, fik vi skrevet et lille mindeord til dem hver, som vi sender til deres respektive familier.

Søndag i lejligheden

Søndag var dedikeret til at arbejde i lejligheden i huset på den anden side af gaden.

Vi er nu nået så langt, at det første rum er færdigt. Vi fik sat lister op alle steder, vasket møblerne af og begyndt at sætte på plads. Selv om vi kun er halvfærdige, giver det lidt optimisme at være nået så langt.

Weekenden sluttede af med at se det sidste af touren, mens vi nød en lækker fisk fra panden med nye kartofler og smørsauce.

Så er der lister på både ved loftet og ved gulvet

Glæder mig sådan til lejligheden kan udlejes igen

Pandestegt fisk uhm……

Ræk en velplejet hånd frem

Ræk en velplejet hånd frem

Langtidsbagte tomater i ovn

Langtidsbagte tomater i ovn