Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

En pind i næsen og en kæp i øret

Weekenden har ikke været som alle andre weekender for tiden.

Vi har nemlig haft gæster.

Udveksling af brandsikkert glas

I efteråret sprang en af ruderne i vinduet i vores nye tibygning. Glasset var brandsikkert glas og skulle bestilles hjem fra Tyskland gennem leverandøren af vinduet. Glasset blev herefter leveret til vinduesleverandøren, som bor på Fyn.

På det tidspunkt troede vi, at vi selv kunne hente det, når vi alligevel skulle besøge vores venner på Fyn.

Det er jo ikke blevet til noget på grund af Corona, men vennerne hentede glasset og har opbevaret det sikkert og forsvarligt for os gennem hele vinteren.

Nu har vi brug for at få sat glasset i, så vi aftalte en udveksling, hvor de kunne komme forbi med glasset og få lidt frokost og en snak.

En pind i næsen

Vi aftalte, at vi alle fire lod os teste for Corona, inden vi skulle mødes.

Vennerne tog en PRC test, mens vi tog en kviktest.

Det var min første kviktest, og jeg må indrømme, at jeg ikke synes, det var behageligt. Mine slimhinder blev virkelig irriteret, og jeg synes, det tog en evighed, inden han sagde: “Og så tager vi lige det andet næsebor” - jeg var ikke klar over, at vatpinden skulle i begge næsebor.

Jeg kan forestille mig, hvor hårdt det må være at skulle have det gjort hver dag eller flere gange om ugen, som nogen jo skal.

Vild frokost med afstand

På trods af negative test fra os alle sammen blev der ikke uddelt hverken krammer eller håndtryk, ligesom der var dækket op med Coronaafstand i stuen.

Frokosten, som var ret vild, bestod af flere forskellige slags vildtspegepølser, røget krondyrfilet, varmrøget laks, vildtpostej, hjemmelavet hønsesalat og mandens yndlingsost. Det hele ledsaget af hjemmebagt rugbrød og koldthævede boller.

Til retterne blev serveret en god Chardonnay.

Efter frokosten var der lige plads til en fastelavnsbolle fyldt med fløde og friske blåbær.

Røget krondyrfilet er magert og sundt

Røget krondyrfilet er magert og sundt

De vilde pølser er sunde og lækre

De vilde pølser er sunde og lækre

En lille fastelavnsboller blev der også plads til

En lille fastelavnsboller blev der også plads til

Snak-snak-snak - fælles minder

Det var så dejligt at mødes efter så lang tid, hvor vi ikke har set hinanden - og vi snakkede og grinede i et væk hele dagen.

“Kan I huske dengang bla, bla bla ……. ha ha

Vi har desværre ingen forældre og søskende længere, så for os er det er uvurderligt at have venner med fælles oplevelser og minder - som for eksempel dengang vores gode ven blev stanget bagfra af et får.

Vi havde planlagt at gå en tur efter frokosten og vise dem, hvordan vores by vokser og udvikler sig, men det var der ikke lige stemning for - der var også en kølig vind derude, og vi sad lunt og hyggeligt indendøre.

I stedet lavede vi 7 minutters motion efter appen på telefonen.

Det gav sved på panden og krævede lige en kold øl bagefter.

Inden vennerne kørte hjem mod Fyn, sluttede vi af med en duftende Coq au vin som var lavet i forvejen, ledsaget af en lækker Pinot noir rødvin til dem, som ikke skulle ud at køre.

Lækker og duftende Caq au vin

Lækker og duftende Caq au vin

Administrativ dag og rester

Søndag var igen en administrativ dag. De sidste par ugers trælse oplevelser fylder stadig og kræver en del administration.

Det er vi heldigvis gode til at gøre sammen.

Dagen sluttede med at spise rester og drikke sjatter.

Det var så den weekend

Det var så den weekend

Follow



Lav papirblomster sammen

Lav papirblomster sammen

Til middag hos

Til middag hos