Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Langt væk hjemmefra

Langt væk hjemmefra

Hvornår ses vi igen?

Forleden dag bankede posten på døren. Han havde en pakke, han skulle aflevere her på adressen.

Det sker jo af og til, at posten kommer forbi, da jeg handler næsten alting på nettet - det giver mig rigtig meget tid i hverdagen og på den måde mere tid til livet.

Men jeg kunne ikke lige komme i tanker om, hvad jeg havde bestilt, som skulle komme med Post Nord.

Så hvad mon der var i den store pakke?

Julegaver

Jeg åbnede spændt kassen og blev mødt med et: “Merry Christmas” - og en masse gaver - pakket ind i fint julepapir - og andre gaver med titlen “Happy birthday xxxxx”

Pakken var fra vores søn, som bor langt væk hjemmefra, nemlig i New Zealand - ja, det er nu nok vores svigerdatter, der står for gaveafdelingen - men i hvert fald var pakken fra familien “down under”.

Mens jeg stod og mærkede på pakkerne (fy bedstemor), løb tankerne gennem hovedet på mig:

  • Åh.... hvor er de altså søde og betænksomme at sende julegaver til Danmark

  • Ih… hvor er de altså i god tid - de har styr på det

  • Men, hovsa - der er jo faktisk ikke mere end 5 måneder til jul

  • Ups…. jeg må selv se at få købt julegaver og sendt til New Zealand - og lige om lidt er der én, der har fødselsdag - husk lige at høre de andre, om de skal have noget med - kom nu afsted på posthuset!

  • NEJ; NEJ; NEJ…… når de sender julegaver, så kommer de ikke hjem til jul, som vi havde håbet

  • Snøft……. hvornår ser vi dem igen?

Skal der gå endnu et år?

Jeg synes, det er svært at have en søn, svigerdatter og tre børnebørn på den anden side af jordkloden. Savnet er stort, og det er ikke blevet mindre med årene. Oveni det hele ved vi slet ikke, hvornår vi ses igen på grund af Coronaen. Foreløbig er det snart tre år siden vi så dem sidst - og søskende mere end fire år. Skal der gå endnu et år - eller måske mere?

Vi ved det ikke.

Hvornår ses vi igen?

Hvornår ses vi igen?

New Zealand bedst i Coronakrisen

New Zealand er nok det land i verden, der klaret Coronakrisen bedst og har haft færrest Coronasmittede - og nu har de slet ingen. Vi kan godt få lov til at rejse fra Danmark til New Zealand, men New Zealand lukker os ikke ind i landet. De lader heller ikke deres egne rejse ud - og når vi (og de) får lov til at rejse frit igen, skal vi sikkert i 14 dages karantæne både ud og hjem.

Uheldige

Vi har altså også været uheldige i år. En planlagt rejse til Bali, hvor vi skulle mødes med familien fra New Zealand i januar, blev aflyst i sidste øjeblik på grund af helbredsmæssige problemer. Afbestillingsforsikringen dækkede desværre ikke - jeg vil gerne give mine erfaringer videre omkring afbestillingsforsikringen, så læs her hvad du skal være opmærksom på, inden du bestiller din rejse.

Senere blev så familiens planlagte besøg i Danmark i juli 2020 aflyst på grund af Coronaen og dermed også vores fælles sommerferie i Skallerup Klit Seaside resort. Her mødtes vores familie i DK i juledagene sidste år, hvor vi havde nogle dejlige dage. Det var planlagt, at vi alle sammen + familien fra New Zealand skulle mødes på dette dejlige sted her i sommer.

Og nu er alting usikkert, men en ting er sikkert og vist - vores længsel efter at se vores ældste søn og hans familie er usigelig stor.

Sådan har jeg det lige nu - kunstværket er lavet af vores barnebarn Holly på 13 år

Sådan har jeg det lige nu - kunstværket er lavet af vores barnebarn Holly på 13 år

Weekend

Weekend

Det kan ses på halsen

Det kan ses på halsen