Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Familiedage i Skallerup Klit Seaside resort

Familiedage i Skallerup Klit Seaside resort

Dejlige dage sammen med familien

Vi er netop kommet hjem fra en dejlig familieferie i Skallerup Klit Seaside resort, hvor vi har tilbragt nogle dejlige dage sammen med familien.

Vi boede i et dejligt stor hus med plads til os alle sammen - 11 personer.

Huset ligger med direkte kig til Vesterhavet over klittoppen lige uden for døren - sikke en udsigt til den rå natur - men i år er der travlhed på stranden, hvor man er i gang med at kystsikre.

Det betød, at der holdt en gul lastbil lige midt i den smukke udsigt. Det var jeg lidt irriteret over, og familien drillede mig godmodigt med det.

Sådan plejer udsigten at være fra vores værelse

Den gule lastbil irriterede mit øje

Men den flyttede den sig i løbet af dagen

Maddage

Vi havde arrangeret det sådan, at hver familie havde en maddag, hvor de stod for maden. Vores var bidrag var hjemmelavet suppe og tarteletter, som var lavet hjemmefra - klar til den første aften.

Så er middagen klar - hjemmelavet hønsekødsuppe med hjemmelavede kød- og melboller - og tarteletter

Aktiviteter

Sidste gang vi besøgte Skallerup Seaside resort var alle aktiviteter lukkede på grund af Coronaen, men denne gang var der liv og glade dage alle steder. Børnene hyggede sig i det store badeland, nogle spillede pool i den hyggelige bar i kælderen, mens andre gik tur ved stranden og fik frisk Vesterhavsluft i lungerne.

I sommerhuset blev der hygget med forskellige spil i den store stue, snakket og drukket varm kakao.

Der blev gået lange ture ved stranden

Både store og små spillede minigolf

Besøg på børnebondegården i nærheden

Der blev spillet forskellige brætspil i sommerhuset

Romulus

Den sidste dag var vi et par stykker, der valgte at gå i Romulus badene, som er en verden af velvære.

I smukke omgivelser med søjler og kampestensvægge nød vi de varme bade og lod de stive muskler bløde op i det varme vand, som gik fra 34 grader til 36 grader til 38 grader - og videre til 28 grader for til sidst at indbyde til det kolde gys i 9 grader. Her sagde jeg dog stop - jeg kom kun i til knæene i det kolde vand, men kunne sagtens fornemme den dejlige fornemmelse bagefter - men i kom jeg altså ikke denne gang.

Indimellem badene nød vi frisk frugt, kaffe, te og vande fra buffetten.

Udover de varme bade er der forskellige saunaer og saunagus udenfor, som man kan benytte, ligesom man kan tilkøbe massage.

Jeg er lige begejstret for besøget hver gang hos Skallerup Klit Seaside resort - det er virkelig en god kombination af ro og afslapning og aktiv ferie, som varmt kan anbefales.

Smukkeste omgivelser i Romulus

Denne temperatur var min favorit

Så dejligt at gå ned i det varme vand

Hvis man har lyst, kan man tage et spil skak i det varme vand

Forfriskninger mellem badene

Afslapning inden næste tur i badene

Weekend

Weekend

Nøglen til din sundhed sidder i tarmene

Nøglen til din sundhed sidder i tarmene