Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Nu er de her igen

Nu er de her igen

De søde saftige appelsiner leveret direkte plukket fra træerne

En af vores favoritter herhjemme er de store søde appelsiner med blade.

Vi har lige fået leveret vores bestilling af sæsonens første appelsiner i år, men bestemt ikke den sidste. Appelsinerne er nemlig vores absolutte favoritfrugt her om vinteren, og appelsinerne bliver mere og mere søde jo længere vi kommer hen på sæsonen.

Bestil din frugt direkte fra gården

Sådan lyder overskriften fra Fresh.land, som lokkede mig ind i deres shop, der bugner af farvestrålende friske, økologiske frugter og grøntsager.

Det var svært at begrænse mine indkøb. Det hele ser så lækkert og indbydende ud. Jeg købte både appelsiner, grapefrugt, citroner, mango, granatæbler og de mest toplækre avocadoer.

Alletiders appelsiner

Jeg var spændt på, om appelsinerne var lige så gode som sidste år - og det var de.

Store orange appelsiner, frisk fra træet med grønne blade, spredte den skønneste citrusduft omkring sig sammen med kæmpe grapefrugt og citroner, der lå side om side sprængfyldte med saft.

Kasserne med frugt har jeg sat ud i skuret, hvor der er køligt, men frostfrit. Jeg har taget et par af avocadoerne ind i frugtskålen og lader dem modne et par dage - og de her helt perfekte - ikke kun udenpå, men også indeni.

Søde og saftige appelsiner

Lækre cremede avocadoer perfekte både udenpå og indeni

Store flotte granatæbler - naturens powerfood

Store søde mango

Julens favoritsmåkager

Julens favoritsmåkager

Weekend

Weekend