Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Skræddersyet til os +50

Skræddersyet til os +50

Annonce for Duolac

Nøglen til sundhed sidder i tarmene

Der er ikke ret mange af os, der taler om det - vores tarme, bakterier og afføring, men sundheden kommer efter sigende indefra - nemlig fra dine tarme. Hvis dine tarme har det godt, har du det også godt, for så fungerer kroppen og hjernen optimalt.

Gode bakterier er velkommen her

Din tarme elsker gode bakterier, og nogle af dem får vi færre af med alderen. Det viser sig, at når vi runder de 50 år, falder den samlede mængde af mælkesyrebakterier markant, og særligt de såkaldte bifidobakterier reduceres væsentligt. Dem er der skruet voldsomt op for i to nye produkter, som Duolac netop har landet på apotekernes hylder.

To skræddersyede produkter

Produkterne henvender sig til os +50 - og til dig, som i perioder har behov for lidt ekstra for at styrke din tarmfloroa optimalt. Produkterne bidrager begge til, at din tarmflora er i balance, så du kan have et stærkt immunforsvar og mere energi. Jeg har været så heldig at få lov til at afprøve de to nye mælkesyrebakterietilskud, som Duolac har skræddersyet, og det har været en god oplevelse.

Lidt fra privaten

Jeg har aldrig haft de letteste tarme. Jeg kan gå dagevis uden toiletbesøg, og det føles som en mindre fødsel, når så endelig det sker. For at sige det kort, så virker de her produkter for mig. Allerede efter få dage oplevede jeg en markant bedre struktur i mit toiletmønster - uden at gå i detaljer - og efter et dagligt tilskud af Duolac 50+ Vitalitet gennem den sidste måned, fungerer det nu let og regelmæssigt. Det er virkelig en behagelig lettelse i min hverdag, og som har løftet mit energiniveau.

Duolac beskriver deres nye produkter:

Duolac 50+ Vitalitet med C- og D-vitamin er for dig, som gerne vil holde dig frisk og aktiv i seniortiden. Det daglige tilskud af mælkesyrebakterier bidrager til immunforsvarets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse og bidrager til at vedligeholde dine knogler.

Duolac Mikrobiom+ 12 styrker hele vores tarmflora optimalt og er for dig, der kan have gavn af et ekstra boost af mælkesyrebakterier. Det kan være, hvis du skal ud at rejse, har brug for at styrke immunforsvaret lidt ekstra eller tager antibiotika, der kan påvirke balancen af mælkesyrebakterier negativt.

Du finder de nye produkter fra Duolac på alle landets apoteker eller for eksempel her på Apopro Danmarks online apotek, som sender varerne direkte til din dør.

Guf for de gode tarmbakterier

Udover det ekstra tilskud fra Duolac er det en god ide at fodre dine gode tarmbakterier. Gode tarmbakterier lever af fibre som findes i grøntsager - særligt de grove. De gode tarmbakterier kan også godt lide mad som jordskokker, hvidløg, porrer, løg og asparges - så skru op for for de lækre forårsgrøntsager - nyd for eksempel de sprøde asparges, som frister lige nu - og gør din tarm glad.

Bonus

Når tarmfloraen er i orden får du, udover et velfungerende immunsystem, hurtigt nogle gevinster som:

  • Flad mave

  • Mere energi

  • Bedre humør

  • Sund hud

Noget som vi vist alle sammen kan bruge både før, under og efter seniortiden.

Skræddersyet mælkesyrebakterietilskud fra Duolac til os +50.  skræddersyet Microbiom 12 styrker hele vores tarmflora optimalt og er for dig, der kan have gavn af et ekstra boost af mælkesyrebakterier. Det kan være, hvis du skal ud at rejse, har brug…

Duolac 50+ vitalitet er for dig, som gerne vil holde dig frisk og aktiv i seniortiden. Det daglige tilskud af mælkesyrebakterier bidrager til immunforsvarets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse og bidrager til at vedligeholde dine knogler.

Duolac Mikrobiom 12 styrker hele vores tarmflora optimalt og er for dig, der kan have gavn af et ekstra boost af mælkesyrebakterier. Det kan være, hvis du skal ud at rejse, har brug for at styrke immunforsvaret lidt ekstra eller tager antibiotika, d…

Duolac Mikrobiom 12 styrker hele vores tarmflora optimalt og er for dig, der kan have gavn af et ekstra boost af mælkesyrebakterier. Det kan være, hvis du skal ud at rejse, har brug for at styrke immunforsvaret lidt ekstra eller tager antibiotika, der kan påvirke balancen af mælkesyrebakterier negativt.

Du kan ikke se det, hvis du ikke ved det

Du kan ikke se det, hvis du ikke ved det

Min weekend

Min weekend