Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Læs det med småt i rejseforsikringen - inden du bestiller rejsen

Læs det med småt i rejseforsikringen - inden du bestiller rejsen

Det kan koste dyrt at lade være

Rejsen er bestilt og betalt, og du glæder dig til ferien, som ligger et halvt år ud i fremtiden.

Sådan var det for os.

Jeg skynder mig at give min nyerhvervede erfaring videre

I et tidligere indlæg fortæller jeg, at vi, på grund af sygdom, desværre blev nødt til at aflyse vores tur til Bali. Vi havde set frem til et længe ventet gensyn med vores søn, svigerdatter og tre børnebørn fra New Zealand. Midt i det triste, var vi glade for, at vi havde en afbestillingsforsikring via vores familieforsikring, så vi i hvert fald var økonomisk dækket for tabet - troede vi.

Jeg var helt og aldeles sikker på, at vores Verdensrejseforsikring dækkede afbestillingen på grund af min mands pludseligt opståede øjensygdom. Hvad jeg ikke vidste var, at har man haft samme sygdom tidligere - helt nøjagtigt to måneder før bestilling af rejsen - ja, så dækker forsikringen ikke - med mindre man får en medicinsk forhåndsgodkendelse hos SOS International Danmark. Det var det med småt, som vi ikke havde læst.

Jeg havde hørt om, at man ikke må have haft kontakt til læge, speciallæge, sygehus etc. to måneder inden afrejsen, uden at forsikringsselskabet kræver medicinsk forhåndsgodkendes af SOS International Danmark - derfor kontaktede vi forsikringsselskabet i december, da sygdommen opstod. Men at man skal være 100% rask to måneder inden rejsens bestilling, var ukendt for os.

Det skal siges, at flyselskabet har tilbagebetalt et mindre beløb af billetternes pris.

Mit første år på pension

Mit første år på pension

Giv dig selv en pause

Giv dig selv en pause