Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Julekort

Julekort

- en tradition er truet

Jeg synes, at en af de hyggelige traditioner er at skrive og ikke mindst modtage julekort.

Vores tradition herhjemme er at skrive et mere detaljeret julebrev med både tekst og billeder. Når december nærmer sig, tager jeg telefonen frem og bruger den som en slags dagbog. Når jeg løber billederne igennem, genoplever jeg de dejlige oplevelser, som vi har haft i årets løb. Jeg bliver tit overrasket over, hvor meget, der egentlig er sket i det sidste år.

I år sender vi julebrevet elektronisk, som vi har gjort det de sidste par år. På den måde sparer vi portoen og lidt på farvepatronerne i printeren.

Jeg har lavet mange tekster til julekort i tidens løb, og mens jeg var på arbejdsmarkedet, var det en af de opgaver, som blev prioriteret højt. Det lyder måske banalt, men julekortet er et kommunikationsværktøj, og det er en god investering for virksomheden at skrive den helt rigtige julehilsen til kunder og samarbejdspartnere. Det gode julekort varmer og styrker relationerne - og så er det “gratis” markedsføring. Det gode julekort er noget, folk husker og taler om.

En ting er dog næsten sikkert både for virksomheden og familierne. Julekortet bliver først skrevet i sidste øjeblik og sendes først ud langt hen i december.

Der er ingen tvivl om, at traditionen med at skrive julekort er ved at ebbe ud. Hvis du synes, det er besværligt at håndskrive julekortet, og for dyrt at sende med posten, så giv dig alligevel tid til at sende en elektronisk hilsen til familie og venner. Det er dejligt at mærke, at der er nogen, der tænker på en - og så er det gratis at sende sine tanker - også på mail.

Jeg plejer at gøre det til en hyggestund at skrive julebrevet. Frem med telefonen, en god kop kaffe i julekruset, julemusik i baggrunden og tændte stearinlys, mens jeg lader tankerne dvæle ved, hvad der er sket i vores liv i løbet af det sidste år.

Frem med minderne på telefonen

Frem med minderne på telefonen

Nemme sunde kager

Nemme sunde kager

Styrk immunforsvaret

Styrk immunforsvaret