Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Fødselsdagsweekend

Fødselsdagsweekend

6 år og stor skolepige

Lørdag blev vores barnebarn Julie 6 år, og det blev fejret lige fra morgenstunden. Julie havde selv bestemt, at hele familien skulle i Horsens Legeland, hvor vi mødtes kl. 9.30 til morgenkaffe og rundstykker. Her kunne børnene - Julie, lillebror, kusine og fætter tumle rundt i klatretårn, rutchebane og ræs og spille alle mulige bip bip spil. Det var skønt at se dem alle suse rundt med varme røde kinder.

Efter en tre timers leg gik turen hjemad, hvor alle gaverne ventede på Julie. Vi havde givet penge til nyt tøj, som mor havde sørget for blev købt i den rigtige størrelse. Selv havde vi købt en lille blingtaske og en hårbøjle med pom pom og blomster. En sidste gave var en lille æske, hvor hun kan gemme sine tabte tænder. Jeg havde også lavet et fint kort til Julie med mange små billeder fra året, ligesom jeg havde skrevet et par “guldkorn” fra hende som fx:

Julie på besøg: “Det er lang, lang tid siden I var voksne. Nu er I jo gamle. I har gamle tæer”

Jeg har gjort det for vane hurtigt at skrive de sjove ord ind på telefonen, når de bliver sagt, og så gemme dem til fødselsdagskortet.

Efter en rugbrødsmad var der boller og fødselsdagslagkage. Julie havde selv pyntet lagkagen, og der blev sunget fødselsdagssang og råbt højt hurra for hende.

Vi tror, at Julie havde en dejlig fødselsdag.

Julie havde selv pyntet kagen

Julie havde selv pyntet kagen

Julie blev glad for alle gaverne

Julie blev glad for alle gaverne

Hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt rugbrød

Få nu ryddet op

Få nu ryddet op