Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Horsens Holder

Horsens Holder

4 dages festuge 6. - 9. juni 2024

Reklame for min by

I de næste dage er der fest i byen.

Det er nemlig blevet tid for den tilbagevendende begivenhed Horsens Holder, som er en fire dages festuge i Horsens Kommune.

Festugen er en årlig begivenhed og strækker sig over fire dage og tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

Uanset om du er nytilflyttet til byen eller har boet i byen i mange år, så er Horsens Holder en fantastisk mulighed for at opleve byen i sin mest levende og festlige atmosfære.

Du behøver selvfølgelig ikke bo i Horsens for at deltage - alle er velkomne.

Det er dage, hvor folk samles for at fejre kultur, kunst, musik og fællesskab.

Om du er lokal eller turist, vil du blive budt velkommen til en uge fyldt med sjov, underholdning og mindeværdige oplevelser.

Stort program

Programmet for festugen er spækket med oplevelser for alle aldre, og der er arrangementer overalt i byen med både koncerter, fællessang, byvandringer, børnefest, kunst, bevægelse, workshops, foredrag og meget, meget mere.

Jeg kan se, at jeg ikke kan nå alle arrangementer i det imponerende program, så jeg har udvalgt nogle stykker, som jeg gerne vil deltage i.

Jeg skal selvfølgelig høre borgmesterens åbningstale, og så vil jeg gerne høre Svend Brinkmann, som kommer og fortæller om forskellige syn på lykken og det vellykkede liv med særlig fokus på seniorlivet.

Jeg kunne også godt tænke mig at komme på byvandring for at se byens gavlværker og street art i Horsens - eller skulle jeg måske gå til en af de mange koncerter?

Jeg skal i hvert fald en tur til byen og snuse til atmosfæren, som omgiver min by i de næste dage.

Hvis du ikke har andre planer i weekenden, så tag et smut til Horsens og oplev Horsens Holder - du kan se hele programmet her

Horsens gemmer på mange flotte gavlmalerier

Det vellykkede (senior)-liv

Det vellykkede (senior)-liv

Weekend vibes uge 22 - 2024

Weekend vibes uge 22 - 2024