Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sådan holder du din mund

Sådan holder du din mund

Få hvidere tænder med Danmarks mindste el-tandbørste

A n n o n c e - Jeg er fuldstændig faldet for den lille intelligente el-tandbørste fra FINESMILE, som er 45 % mindre end andre el-tandbørster og vejer kun 51 gram.

Tandbørsten har ikke mindre end 32.000 mikrovibrationer i minuttet, er IPX7 certificeret, 100 % vandtæt og holder strøm i 6-8 uger på én opladning.

Tandsten væk

Jeg har nu brugt tandbørsten i et par uger, og jeg er vildt imponeret - ja, faktisk så imponeret, at jeg også har investeret i en til manden.

Jeg danner meget tandsten, og der går ikke mange dage efter en tandrensning hos tandlægen, inden jeg kan se tandsten igen på bagsiden af tænderne.

Efter brug af den nye tandbørste i nogle få dage, er tandstenene så godt som væk, og mine tænder er rene og glatte og helt klart blevet hvidere. Det er ikke mindre end magisk.

Jeg har brugt elektrisk tandbørste i mange år, men denne her er uden sammenligning den bedste.

Det er vigtigt at holde sin mund

Hold din mund - forstået på den måde, at sundt tandkød er lyserødt og bløder ikke eller gør ondt, når du børster tænder.

Når du bliver ældre har du større risiko for at få tandkødsbetændelse og parandentose. Det er derfor vigtigt at sørge for en god mundhygiejne, så du kan forebygge tandsygdomme og beholde dine tænder. Der er heller ingen tvivl om, at mundsundheden har betydning for resten af kroppens sundhed, så det er en god investering at gøre, og med den geniale tandbørste, er man godt på vej.

Husk

  • Hold fast i regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen

  • Børst dine tænder morgen og aften hver dag til du føler, tænderne føles glatte og rene

  • Hold også øje med tandkødet, som gerne skal være lyserødt og stramt

I Asien drikker man grøn te for at bevare tandkødet og tænderne sunde. Om det virker skal være uvist, men grøn te smager jo godt, så hvorfor ikke prøve?

Du kan også bare drikke masser af vand. Vand skyller nemlig både sukker- og syrerester fra mad væk fra dine tænder, så du kan undgå at få huller i tænderne - og så er vand jo generelt sundt for kroppen.

Min tandlæge prøver at få mig til at bruge tandtråd, men det er helt umuligt for mig. Tråden sidder fast mellem tænderne, og jeg kæmper med at få den ud igen. Et andet forslag er at bruge små plastikbørster eller almindelige tandstikkere i mellemrummene. De fjerner både plaque og masserer tandkødet.

Hver gang jeg er til eftersyn, lover jeg at prøve med de små plastikbørster, men jeg må indrømme, at jeg ikke har været så flittig med at bruge dem. Dumt, for jeg kan sagtens se, hvor effektive de er.

Jeg er spændt på, om den nye tandbørste viser en synlig ændring næste gang, jeg skal til eftersyn.

Tandbørsten får i hvert fald de allerbedste anbefalinger her fra.

PSST… lige nu kan du nå at få familierabat, hvor du får 20 % ved køb af to tandbørster, men du skal være hurtig, for rabatten udløber ved midnat i dag den 16. august 2023.

Rabatten fratrækkes ved kassen.

Det er den bedste investering, jeg har gjort længe

Til kagebordet

Til kagebordet

Weekend

Weekend