Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Fødselsdage, til middag hos, fisketur, cisternerne

Ugen sluttede med fødselsdag for en af børnebørnspigerne, som fyldte 10 år - det er stort nu at have to tal på fødselsdagen.

Vi fejrede hende lige fra middagstid, hvor den unge dame selv havde lavet frokost til os, derefter gik vi videre til kagebordet og til sidst hotdog fra grillen, inden vi mætte og glade krydsede over vejen hjem på matriklen.

Fredag lagde vi lige vejen forbi gode venner for at ønske tillykke med fødselsdagen søndag, og derefter videre til middag hos andre gode venner.

Fisketur og familiehygge

Lørdag var der igen fødselsdag i familien - denne gang mellemstebarnet, og selv om vi lige havde været til fødselsdag hos barnebarnet i samme familie, var der arrangeret fælles fisketur til Rørbæk sø.

Vejret var skønt - sol og vindstille.

Det var yngstebarnebarnets første fisketur, og det var skønt at se den lille fyr med fiskestangen - og med grundig instruktion fra farbror S, som selv elsker at fiske. De store øjne blev endnu større, når der var fisk, der nappede i fiskestangen.

Efter fisketuren var der kaffebord derhjemme.

Jeg elsker, når familien er samlet og nyder at se både de store og små børn sammen. Selv er jeg jo enebarn, og det betyder meget for mig, når familien hygger sig sammen.

Det var yngstemandens første fisketur, og det var ens succes

De to piger var også vilde med at fisk

Cisternerne

Søndag blev der arbejdet lidt på cisternerne - det går fremad.

Sådan holder du din mund

Sådan holder du din mund

Start dagen med en sund morgen

Start dagen med en sund morgen