Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Kort eller langt?

Kort eller langt?

Håret er en del af personligheden

Uanset om håret er kort eller langt, betyder håret noget for de fleste kvinder, og er en del af vores personlighed, men det er også en kendsgerning, at håret forandrer sig med årene - specielt +60

For mit eget vedkommende begyndte de grå hår rigtigt at komme ved 60 års alderen, og hårstråene blev tyndere. Det mærkes specielt på hestehalen, som er blevet noget tyndere med årene. Der er simpelthen blevet længere mellem hårsækkene.

Det vil jeg prøve at høre noget ved.

For tiden tester jeg en hårolie, som er udviklet til at stimulere hårvækst, forbedre hårets styrke og genskabe dets naturlige glans. Olien skal selvfølgelig have tid til at virke, så jeg evaluerer først om tre måneder, men jeg er meget spændt på virkningen, og om frisøren bemærker noget, næste gang jeg kommer.

Gråt eller ….

Overgangen til det grå har har ikke været så stor for mig, da jeg altid har været lyshåret/kommunefarvet.

På et tidspunkt tænkte jeg, at så måtte grå være den naturlige farve, som jeg skulle have fremover - og så sparer jeg også frisørpengene, men efter nogen tid, besluttede jeg mig alligevel for at vende tilbage til frisørbehandlingerne med reflekser i håret.

Jeg er simpelthen ikke klar til at gå all in på grey.

Omvendte reflekser

Forskellen er nu, at hvor jeg før fik lyse reflekser i mit kommunefarvede hår, så er nogle af reflekserne nu i min egen oprindelige lidt mørkere hårfarve, som blandes med nogle lyse. Udover at give en flot farve, så stiver de lyse reflekser håret, så hovedbunden løftes lidt og ikke bliver så synlig.

I trygge hænder

Jeg har haft den samme frisør i snart 35 år - hun kender mit hår ud og ind, og jeg er helt tryg, når jeg lægger mit hår i hendes hænder. Hun kan godt finde på at foreslår en ændring, og det får hun som regel lov til. Det eneste vi kan diskutere lidt om er længden. Hun vil altid gerne klippe lidt mere af, end jeg synes.

Jeg elsker mine frisørbesøg og sørger for at blive klippet ca. hver tredje måned, hvor jeg som sagt får reflekser lagt ind i håret. Min frisør er en mester i klipning, og jeg vil vove at påstå, at det er her hele hemmeligheden for et flot hår ligger - nemlig i klipningen.

Jeg husker også altid at få en ny tid, inden jeg forlader salonen. Der er nemlig rift om den dygtige frisør.

Udover den gode klipning holder jeg mit hår sundt og frisk med en god shampoo og balsam, som passer til mit hår - mit hår vil gerne have fugt og volumen.

Jeg vasker mit hår ca. hver tredje dag.

Jeg elsker, når mit hår skinner og er letbevægeligt, så føler jeg mig frisk og godt tilpas

Langtidsbagte tomater i ovn

Langtidsbagte tomater i ovn

Weekend

Weekend