Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sundt hår

Sundt hår

Sundt hår skal klippes tit, siger min frisør

Endelig blev det frisørdag.

Jeg havde en anelse om, at min dygtige frisør Susanne fra Hairstyle i Horsens ville sige, at der skulle et ordentligt stykke af mit lange hår. Helt rigtig gættet. Susanne holdt med to professionelle fingre en tot af mit hår, mens hun forklarede, at det var nødvendigt at klippe ca. 5 cm af. Hun får altid sin vilje, så det var go for klip.

Jeg synes efterhånden, at de mange grå hår har taget over, og at der mangler noget fylde i toppen af håret. Susanne foreslog, at jeg fik lavet nogle ultrafine “blyantsstriber” i håret - både for at løfte håret ved hovedbunden, men også for at få en mere jævn farvetone i hele håret. Jeg har stor tiltro til Susanne, så hun fik igen lov til at gøre, hvad hun ville med mit hår. Vi blev også enige om at beholde det lange pandehår, som jeg indimellem stadig overvejer at få klippet. Indtil videre forbliver det langt med et ultrafint pandehår, som også kan skubbes til siden.

Det var en temmelig lang proces med de mange pakker, som blev lagt ind i håret, men for at det skal se naturligt ud, er det nødvendigt at lave mange ultrafine striber.

Og resultatet blev så flot. Aldrig har jeg været så glad for at se min gamle “leverpostejfarve - og jeg kunne tydeligt mærke, at der var sket et løft fra hovedbunden.

Mit har ser nu sundt og velplejet ud igen - og jeg er klar til at lufte lokkerne til den første julefrokost.

Så skal der klippes

Så skal der klippes

De grå hår dominerer

De grå hår dominerer

Tynde “blyantsstriber”

Tynde “blyantsstriber”

Sundt og velplejet hår

Sundt og velplejet hår

Black Friday tilbud

Black Friday tilbud

En naturlig lykkepille

En naturlig lykkepille