Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

4 tip til hygge i Pinsen

4 tip til hygge i Pinsen

Skab gode minder sammen

Pinsen er en tid, hvor vi nyder en ekstra fridag og sætter tid af til hygge og samvær med familie og venner.

Hvis ikke du har nogle planer for Pinsen, er her nogle tips til lidt Pinse hygge:

1. Tag på picnic: Hvis vejret er godt, kan det være en dejlig oplevelse at tage på picnic med familie eller venner. Tag nogle lækre snacks og drikkevarer med og nyd naturen og hinandens selskab - eller alternativt hvad med at invitere til kaffebord i haven?

2. Grill: Pinsen er også en oplagt mulighed for at grille - og vejret ser ud til at blive godt. Køb nogle lækre bøffer eller vegetariske alternativer og nyd dem med en salat og lidt godt brød.

3. Lav en god kop kaffe eller te: Hvis vejret ikke lige er til udendørs hygge, kan det være en hyggelig oplevelse at lave en lækker kop kaffe eller te og sætte sig i sofaen og slappe af med en god bog, strikketøjet eller en film. Det er godt for kroppen at komme helt ned i gear.

4. Bag eller lav noget lækkert: Pinsen er en god anledning til at bage eller lave noget lækkert til at forkæle dig selv og sine gæster med. Brug for eksempel havens rabarber til en lækker rabarbertrifli eller rabarbermuffins, som du finder opskriften på nedenfor.

Uanset hvordan du vælger at hygge dig i Pinsen, er det vigtigste at nyde tiden med dine kære og skabe gode minder sammen.

Inviter til kaffebord i haven - eller gør det lækkert for bare to

Inviter et par gæster og tænd op i grillen

Hvis vejret er køligt, så nyd en god kop kaffe indendøre

Rabarbertrifli

Weekend, Pinse

Weekend, Pinse

Et godt liv begynder med en god søvn

Et godt liv begynder med en god søvn