Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Kælderen, det gamle pæretræ kan endnu, mors dag

Weekenden blev skudt i gang fredag eftermiddag med friskbagte blåbærmuffins og kirsebærsaft i haven under æbletræet, som står så smukt lige nu.

Om få dage er det hvide blomsterhav forsvundet, og det bliver spændende at se, om der bliver dannet en masse pærer også i år. Det gamle pæretræ har beriget os med smukke hvide blomster og store saftige pærer i præcis 49 år. Da vi købte huset, var der flere træer i haven, men pæretræet var det eneste, der fik lov til at stå. Pæretræet, som er over 100 år, gemmer på vores historie og får lov til at give stående, til det segner.

Lørdag morgen kom vores søde nabo igen og pudsede videre i kælderen. Vi er evigt taknemmelige over den hjælp, som han giver os. Det vil betyde så meget os snart at blive færdige med kælderen.

Mens naboen pudsede vægge, sorterede manden i kablerne i teknikskabet, og det begynder faktisk at ligne noget, der er færdigt efterhånden.

Snart er blomsterne væk på det gamle pæretræ

Hvad laver vi i kælderen?

Hvis du tænker, hvad er det, de laver ved den kælder - ja, så har vi bygget en lille bitte tilbygning til huset - ca. 8 m2, men til gengæld i tre etager. Lige nu er vi ved at færdiggøre de to nye rum i kælderen.

Tilbygningen rummer:

Kælderplan

  • Viktualierum

  • Badeværelse

Stueplan

  • Entre med skabe

  • Gæstetoilet

Første sal

  • Et stort badeværelse med dobbelt bruser

  • Walk in closet

Mors dag

Søndag var det jo mors dag, og dagen startede allerede kl. 07.00 med et telefonopkald var ældstesøn i New Zealand, som lige ville ønske glædelig mors dag til sin mor. Vi fik en længere snak om forholdene både i Danmark og New Zealand, spurgt lidt ind til familien osv.

Vi brugte også en del af søndagen i haven - der blev klippet, slået græs, ryddet op og kørt en trailer fuld til lossepladsen.

“Kom over og få et glas vin” var sms-beskeden fra mellemste søn. Det kunne vi hurtigt blive klar til, og vi nød en dejlig stund på den anden side af gaden i den lille, bitte, skønne have.

Med favnen fuld af blomster - “Brændende kærlighed” landede vi på den anden side af gaden igen, og kort efter kom yngstebarnet forbi med en lille gave til mor.

Jeg føler mig så heldig og taknemmelig over de tre skønne børn, som vi har fået ❤️❤️❤️

Ældstebarnet ønskede tillykke med mors dag fra den anden side af jorden

Morsdagsblomst og kold hvidvin i haven hos mellemstebarnet

Det dejligste kort og lækker gave fra yngstebarnet

Har du husket fødderne?

Har du husket fødderne?

Tre økonomiske råd jeg vil give til mine børnebørn

Tre økonomiske råd jeg vil give til mine børnebørn