Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Bliv ved med at lære hele livet

Bliv ved med at lære hele livet

Det er godt at holde sig i gang og blive ved med at lære

I seniortiden er jeg hele tiden i gang med at udvikle livet.

Heldigvis har jeg en masse fritidsinteresser og fritidsaktiviteter, som er med til at skabe et godt fundament for et sundt seniorliv såvel fysisk som mentalt.

Online fotokursus

Hvor heldig kan jeg være at få lov til at lære om lige præcis det, som interesserer mig allermest.

Jeg sidder på skolebænken for tiden, hvor jeg deltager i et otte ugers online fotokursus.

Det gode ved et online kursus er, at jeg kan tage modulerne, når jeg vil - det dårlige er, at jeg godt kan finde på at udsætte på grund af, at jeg synes, jeg har for travlt.

Struktur i undervisningen

Vi har haft alt for travlt herhjemme i den seneste tid, så jeg har desværre ikke rigtig fået struktur i min undervisning, men nu prøver jeg at sætte fast tid af nogle gange om ugen til kurset og hjemmeopgaver, hvor jeg dedikerer tiden kun til kurset.

På kursus med hele verden

Det er et virkelig spændende og inspirerende kursus, som dækker over både spejlreflekskamera og mobiltelefonen - mit spejlreflekskamera står i skabet, for jeg elsker at lege med kameraet på min mobiltelefon - det er efterhånden kun med mobilen, jeg tager billeder.

Vi er mange kursister på holdet, og de kommer fra hele verden. Derfor foregår kurset på engelsk, så det får jeg samtidig frisket op.

Det er også spændende at se de andres bud på hjemmeopgaverne og læse om, hvordan de er kommet frem til resultaterne. Jeg må sige, at det er dygtige kursister, som jeg er sammen med.

Et kursus hvert år

Hvert år prøver jeg at komme på kursus inden for noget, som interesserer mig - og det er selvfølgelig foto.

De sidste par år har jeg deltaget flere kurser hos søde Sif Orellana, hvor kurserne blev afholdt i hendes eget hyggelige hjem og med kun få kursister. Det var koncentrerede timer og virkelig en dejlig oplevelse. Jeg glæder mig til at komme på flere af hendes fantastiske kurser i fremtiden.

Denne gang er det altså online undervisning hos Christina Greve, som på en meget inspirerende, behagelig og charmerende måde formidler sin fantastiske fotoviden til os online kursister. Her er det dejligt at kunne se undervisningen igen og igen.

Undervisning på det passer bedst

Kurset er tilrettelagt med forskellige moduler, og det er afslappende og lærerigt at følge Christina på skærmen, lave hjemmeopgaverne og efterfølgende få hendes kommentarer i den lukkede facebookgruppe.

Jeg er ikke helt med tidsplanen, og har stor lyst til at springe nogle af modulerne over for at komme til det, som interesserer mig mest, nemlig livsstilsbilleder taget med min Iphone. Det geniale er jo, at det kan jeg gøre, hvis jeg vil, og efterfølgende vende tilbage til de moduler, som jeg ikke fik med i første omgang. Jeg vil altid kunne tilgå kurset og eventuelt tage det igen.

Foreløbig må jeg se at komme i gang med de hjemmeopgaver, som jeg ikke har fået lavet endnu.

Proteinbrød

Proteinbrød

Weekend

Weekend