Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Du har tiden - har du også modet?

Du har tiden - har du også modet?

Det er aldrig for sent at blive iværksætter

Det er i seniortiden, du kan virkeliggøre din drøm om at få foden under eget bord - hvis du gerne vil arbejde videre - som din egen chef. 

Du kan vælge at bygge din virksomhed oven på det, du har erfaring med i forvejen, eller også springe til noget helt andet.

Måske har du drømt om det i flere år - at gøre din hobby og interesse til din virksomhed - sætte din egen smykkeproduktion i gang, få din egen blomsterbutik, købe og sælge loppefund eller importere vin, måske er drømmen at få din egen campingplads, måske går du med en forfatter i maven og vil udgivet en bog - eller noget helt andet.

Måske kan du gøre din hobby til din levevej?

Måske kan du gøre din hobby til din levevej?

Det er dejligt at arbejde med blomster - og måske kan det blive din levevej?

Det er dejligt at arbejde med blomster - og måske kan det blive din levevej?

Jeg kunne godt drømme om at have min egen campingplads med glade sommergæster

Jeg kunne godt drømme om at have min egen campingplads med glade sommergæster

Det er aldrig for sent at udleve sine drømme

I seniortiden har du en ekstra mulighed for at udleve drømmene, for nu behøver du kun at arbejde af lyst. Du har mulighed for at bruge de kompetencer, du har oparbejdet gennem et langt arbejdsliv - sammen med ro og overblik, som du har fået gennem livet. Det kan godt være, du kun kommer til at tjene det halve, men glæden er dobbelt.

Viden og ro følger med alderen

Mange seniorer er i dag yngre end før i tiden - både fysisk og psykisk. Efter et langt liv på arbejdsmarkedet har mange opbygget et stort netværk og har tit en viden og ro, der gør, at man ikke er så bange for nye udfordringer.

Min drøm

Min drøm opstod i mit sene arbejdsliv.

Jeg oplevede som 57 årig jobsøgende at blive valgt fra til job på grund af min alder - jeg kunne simpelthen ikke forstå, at jeg ikke blev valgt til på grund af mine kompetencer. Jeg blev aldrig indkaldt til samtale - selv om jeg havde kompetencerne, og jeg er sikker på, at min alder var årsagen.

I det hele taget ændrede mit liv sig meget i slutningen af mit arbejdsliv, og jeg fik tanken om at lave en blog om, hvordan det er at gå fra et langt arbejdsliv til seniortiden og skabe sig et sundt og aktivt seniorliv.

Det tog fem år, inden jeg fik ført idéen ud i livet.

Jeg drømte i fem år om at få min egen blog om livet i seniortiden

Jeg drømte i fem år om at få min egen blog om livet i seniortiden

Sådan gjorde jeg

Jeg havde stadig lyst til at blive ved med at lære - og blive bedre til det, jeg kunne i forvejen. Min motivation, mine kompetencer, min vilje og mit engagement gjorde, at jeg ikke var bange for at springe ud som iværksætter med min egen blog om seniortiden, selv om jeg var 60+

Jeg kunne selvfølgelig vælge at betale mig fra at få nogen til at lave bloggen, men jeg har brug for selv at have fingrene nede i maskinrummet.

Byg din Business

Hvor er det godt, at jeg fandt frem til Byg din Business og deltog i deres 6 ugers online kursus Fra ide til web

Byg din Business tog mig kærligt i hånden hele vejen og hjalp mig med at få min idé til at flyve.

Undervisningen foregik på platformen Squarespace, og den passer til min måde at lære på med brugervenlige og intuitive værktøjer. Der er masser af professionelle og moderne designskabeloner, som får enhver forretning til at fremtræde både flot og professionelt.

Jeg fulgte undervisningen fra min computer ved spisebordet - med kaffe i yndlingskoppen - og musik i ørerne mellem kursusmodulerne. Kurset var meget struktureret og grundigt forklaret med små skridt ad gangen samtidig med masser af rådgivning og motivation fra Cathrine og Camilla, som var de dygtige undervisere.

Det er genialt, at du kan lære i dit eget tempo og altid kan kontakte de dygtige piger fra Byg din Business, som vil guide og hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - også efter kurset er afsluttet.

Aktieskole1.JPG

Har du fået lyst til at komme med?

Det har været en kæmpe oplevelse for mig at være med på onlinekurset Fra ide til web - og jeg er mega stolt over at have ført min drøm ud i livet med stor hjælp fra Byg din Business.

Hvis du også har en drøm om at blive iværksætter, så kan du læse meget mere om kurserne her.

Vidste du:

Der er sket en markant stigning i antallet af iværksættere over 67 år.
Der er stadig flere, som begynder som selvstændige i en sen alder. Folk føler, de har mere i sig, og når arbejdsmarkedet ikke kan bruge dem, så begynder de for dem selv. Kilde:
Finans

Det er tid til at styrke immunforsvaret

Det er tid til at styrke immunforsvaret

Weekend

Weekend