Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Visioner for det nye år og gensyn med gode øjeblikke

Visioner for det nye år og gensyn med gode øjeblikke

Frem med de gode oplevelser

Efter en dejlig nytårsaften med masser af god mad og vin tog vi det stille nytårsdag.

Nytårsdag er VORES dag - dagen hvor vi fejrer nytåret én gang til - kun os to, mens vi nyder resterne fra nytårsaften.

Det er også dagen, hvor vi tager syltetøjsglasset frem med de gode oplevelser, som vi har haft i det forgangne år. Hver fredag i løbet af året har vi nemlig skrevet ugens gode oplevelse(er) ned og puttet en seddel i syltetøjsglasset.

Det er faktisk en god øvelse - at samle på gode øjeblikke. Bedst som man synes, at det har været et l…. år, så gemmer glasset på mange gode oplevelser, som vi har glemt lidt i hverdagen.

Visionboard 2023

Vi har en tradition, at nytårsaften laver vi vores eget personlige visionboard for det kommende år. Det har vi efterhånden gjort i en del år. Det gjorde vi også i år, og det bliver spændende at se, hvordan det går med vores drømme og visioner i 2023.

Mens vi nytårsdag nød vores efter-nytårsaften fandt vi alle de tidligere visionboards frem. Det var sjovt at se, hvad vi drømte om dengang, og hvad der rent faktisk gik i opfyldelse.

Hvis du også har fået lyst til at have et glas fyldt med gode øjeblikke, så find et stort glas frem og start allerede nu.

Mit visionboard 2021 - meget er lykkes

Mit visionboard 2022

Mit visionboard for 2023 hvor jeg har fokus på sundhed og at blive færdige med vores byggeri

Det er her, vi gemmer gode oplevelser gennem året

Havedrømme 2023

Havedrømme 2023

Små velkomstsnacks til dronningens nytårstale

Små velkomstsnacks til dronningens nytårstale