Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Små velkomstsnacks til dronningens nytårstale

Små velkomstsnacks til dronningens nytårstale

Skift chipsskålen ud med fine og lækre velkomstsnacks

I morgen er det nytårsaften, og jeg gør som de fleste andre meget ud af at servere en udsøgt middag.

Når vi har gæster, plejer jeg at servere et fad med chips og nødder til velkomstdrinken, men i morgen bliver det små lækre velkomstsnack, som serveres på det fine royale fad i tre etager, som jeg har fået for nogle år siden af de gode venner, som kommer og fejret nytåret sammen med os i morgen.

Marcipankiksene er en af mine yndlingssnack.

De tager ganske få minutter at lave - marcipanen skæres i tynde skiver, bages i ovnen ved 180 grader i ca. 8 minutter. Hvis du har en airfryer, kan du med stor fordel bruge den. Kiksene skal være lysebrune i kanten, når de er færdige. Tag dem ud af ovnen og pensl med en god olivenolie, drys med flagesalt og lidt friske krydderurter.

Små skiver af sød kartoffel er en god bund for en lækker salat. Jeg har tænkt mig at lave en salat med varmrøget laks med en enkelt reje som pynt. De små kartoffelskiver kan laves i ovnen, men jeg laver dem i airfryeren.

Små skåle eller små krustader kan købes i de fleste supermarkeder. Jeg fylder dem med en lækker guacomole og pynter med friske krydderurter og et lille stykke bacon.

Rigtig godt nytår

Den fine royale opsats passer perfekt til årets sidste dag

Visioner for det nye år og gensyn med gode øjeblikke

Visioner for det nye år og gensyn med gode øjeblikke

Køb ind når det passer dig uden at stå i kø

Køb ind når det passer dig uden at stå i kø