Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Byggeprojektet, fødselsdagsbesøg - klar til en ny spændende uge

Efter den runde fødselsdag sidste weekend, og en travl uge med to fødselsdage i familien og to fødselsdagsbesøg hos venner, var der dømt stille weekend, men hvor vi arbejdede videre på vores byggeprojekt.

Inden vi gik på weekend trillede vi lige forbi en af gode venner, som har fødselsdag lørdag. Tænkte at hun sikkert får familiebesøg på dagen, så vi kiggede lige ind forbi fredag eftermiddag.

Byggeprojekt

Vi har jo både gang i et byggeprojekt herhjemme og i huset på den anden side af gaden.

Lørdag arbejdede vi hele dagen - denne gang i huset på den anden side af gaden. Efter vores kloakseparering har der været en del efter-arbejde, ligesom vi besluttede at flytte rundt på nogle rum i kælderen. Det betød også, at der skulle flyttes kabler og laves nye stikkontakter, men heldigvis er manden i huset (også) forstandig på el, så den opgave klarede vi selv med mig som stik-i-rend-dreng.

På trods af varmen arbejdede vi fra tidlig morgen til sen aften og var da også selv tilfredse med vores indsats og arbejdet, som jo ikke er så synligt for andre.

Vi nød vores egen succes med en kold øl under nøddetræerne, da vi var færdige hen under aften.

Der skulle bruges en del værktøj - og efterhånden kender jeg betegnelsen for hver enkelt

De nye briller levede ikke helt op til forventningerne, da der skulle monteres i tavlen

Åh, den smagte godt den øl efter en lang arbejdsdag

God søndag formiddag

Søndag formiddag var vi på fødselsdagsbesøg hos gode venner.

Familien var samlet til brunch, og vi slog os ned og fik en kop kaffe og en bid brød med. Det var skønt at se den store familie med børn, svigerbørn og børnebørn. Når vi mødes med vores venner, så taler vi jo altid lidt om, hvordan det går med børn og børnebørn, men det er faktisk ikke særlig tit, at vi mødes med dem.

Efter et par timers hygge med fødselaren og hendes familie kørte vi hjem og fortsatte arbejdet fra i går, og efter nogle timer kunne vi endelig melde færdig.

Heldigvis havde vi rester fra i går, så aftensmaden var let - og desserten - ja, den kunne plukkes direkte fra træet - vores pærer er nemlig modne nu.

Så er det nu og de næste par uger, at der kan spises pærer lige fra træet

Klar til en ny spændende uge

I ugen der kommer har vi en del arrangementer - jeg skal blandt andet på kursus i to dage. Det er et kursus, som har været planlagt længe, og som jeg glæder mig til at fortælle mere om - så følg med her på bloggen og se, hvad jeg går på kursus i her i seniortiden.

Vokseværk til vipperne

Vokseværk til vipperne

Her finder du den perfekte festkjole

Her finder du den perfekte festkjole