Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Sådan kan du spare på varmeregningen

Sådan kan du spare på varmeregningen

Annonce:

Hold varmen med lammeskind

Vinteren er stadig over os, og dagene kan være kolde.

Varmeregningen stiger voldsomt for tiden, og vi kan være fristet til at skrue lidt ned for radiatoren for at spare på varmen. Til gengæld småfryser vi hele tiden.

Det behøver du ikke - prøv at smide et ægte lammeskind i sofaen.

Lammeskind er nemlig genialt til at holde på varmen.

Lammeskind kommer fra den rå natur, hvor den har tilpasset sig omskifteligt vejr og klima. Lammeskind er derfor automatisk varmeregulerende fra naturens side, når det er koldt.

Udover at se smukt ud i din indretning giver lammeskindet dig perfekt komfort og varme, når du lægger dig på skindet, eller eventuelt lægger det i dine spisebordsstole.

Forkæl dine tæer med ægte lammeskind

Det kan godt være, at vi kvinder i seniortiden kan få det varmt engang imellem, men derfor kan vi altså godt fryse tæerne.

Fødderne er nemlig et af de mest almindelige steder at fryse sammen med fingrene og hovedet.

Sørg derfor for at holde fødderne varme med lune sokker eller et par fine pelsslippers af ægte lammeskind.

Lammeskind i stolene

Her hjemme har vi hele vinteren lammeskind i spisebordsstolene. Lammeskindene er både tidløse og praktiske, og man sidder lunt og godt i den bløde pels.

Lammeskind er i det hele taget en del af den nordiske boligindretning og stil, og udover de naturlige farver, kan lammeskind fås forskellige former og indfarvninger.

Det er lunt og godt at sidde på lammeskinder

Bolde i sofaen

Jeg er helt fortabt i mine nye runde lammeskindspuder fra New Zealand. Jeg synes, de er så flotte i sofaen og giver et helt specielt look i stuen.

Samtidig har jeg haft utrolig stor fornøjelse af puderne, mens jeg havde problemer med min ryg. De passede perfekt som støtte i lænden.

Jeg er helt vild med de runde lammeskindspuder

Puderne har været virkelig gode for mine lændesmerter

Varmedunk til sengen

Husker du de gammeldags varmedunke til sengen?

De findes stadig - og i en lækker, moderne udgave.

En varmedunk af mokkasinlammeskind fra New Zealand er den perfekte ledsager til de kolde vinterdage og den bedste kur mod kolde fødder.

Gaveideer

Er du blev varm på at se flere lammeskindsprodukter, så hop ind på Lammeskindet.dk, hvor du finder skønne gaveideer og alverdens produkter lavet af 100 % naturlige materialer.

Karmens Choux Puffs

Karmens Choux Puffs

Weekend

Weekend