Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

E45 - E20 - netværksmøde, hygge hos venner, slow søndag

Det har været en weekend med fuld tryk på.

På grund af mandens øjenproblemer startede vi allerede tidligt fredag morgen bilen for at køre til kontrol på øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Efter to timers undersøgelse vendte vi bilen og kørte direkte mod Odense, hvor jeg deltog i et netværksmøde i gruppen Influenter50plus. Her satte manden mig af, mens han fortsatte til vores venner i Glamsbjerg.

The Harbour girl

Det var Louise - The harbour girl - som lagde hus til gruppen på 7, som havde tilmeldt sig netværksmødet..

Jeg kom desværre lidt for sent på grund af besøget på øjenafdelingen og missede præsentationen af de andre deltagere, men faldt hurtigt ind i snakken omkring det lange bord i stuen med fantastisk udsigt over Odense havn.

Netværksmøde med denne dejlige udsigt

Goodiebag

Der lå en lækker goodiebag ved min plads fyldt med lækre gaver.

Stor tak til Heiko Stumbeck, Magasinet Liv , Melissa hudpleje og KommuniCare for de flotte gaver.

Timerne gik hurtigt. Det var så hyggeligt og inspirerende at være sammen med mine Instagram venner.

Det var dejligt at mærke energien flyde over bordet, og vi fik vendt mange spændende emner, og der var enighed om at gentage successen på et senere tidspunkt.

Sidst på eftermiddagen blev jeg hentet af manden igen, og vi kørte til vores venner på landet, hvor der ventede en super hyggelig aften.

Jeg glæder mig til at prøve anti-age cremen fra Mellisa, som var en af gaverne i min goodiebag

Forkælelse på landet

Det er mere end et år siden, at vi har set hinanden sidst, så der blev snakket lystigt i huset på landet, hvor der var mørkt som kul udenfor, men lyst og hyggeligt indenfor.

Vores venner bor det dejligste sted med egen sø og skov, hvor de har gennemrenoveret deres hus.

Her er virkelig mørkt om aftenen og langt til naboerne, men et helt fantastisk sted - og selvfølgelig har de både hund og kat.

Efter en fantastisk middag med det møreste kød og lækreste tilbehør ledsaget af god rødvin og snak i lange baner, trak vi os tilbage til gæstegemakkerne på første sal med vores medbragte dyner.

Efter en god nats søvn vågnede vi til duften af kaffe, og det lækreste morgenbord ventede nedenunder. Her fortsatte snakken fra i går, og efter en times tid gik mændende videre med el-projektet, som de ikke blev færdige med dagen før.

Vi piger kunne sagtens finde på noget at snakke om, og inden vi fik set os om, var det frokosttid.

Ikke fordi vi trængte til mere mad, men det var svært at sige nej til de lækre dådyrfrikadeller og andre lækkerier, som blev stillet på bordet.

Ved 14 tiden sagde vi farvel og tak for denne gang med lovning om, at vi skal ses lidt oftere i fremtiden.

Resten af lørdagen foregik på sofaen foran TV’et.

Vi blev så forkælede - marineret oksemørbrad fra grillen

Smukkeste udsigt i november fra vores gæsteværelse på landet

Der er ikke noget skønnere, end når andre har lavet morgenbordet

Sløv søndag

Søndag havde manden en igen en tid på øjenafdelingen kl. 9 til en ekstra kontrol - så var den formiddag gået.

Heldigvis var der sket en bedring, så medicinen blev nedsat , og der blev henvist til yderligere kontrol hos egen øjenlæge. Dejligt, at der nu er styr på det.

Resten af søndagen blev brugt afslapning. Det vil sige en manglende oplader fik os til at rydde op i skufferne i Montanareolen, så lidt fornuftigt fik vi da lavet.

Alt kom ud af skufferne og blev endevendt. Noget blev smidt ud, og resten blev lagt pænt på plads. Desværre fandt vi ikke den savnede oplader, så nu må vi finde et andet sted at lede.

Vores juletradition

Vores juletradition

Gammeldags æblekage

Gammeldags æblekage