Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Få ideer til at gøre din altan eller terrasse hyggelig i den kolde tid

Få ideer til at gøre din altan eller terrasse hyggelig i den kolde tid

Annonce

Stor eller lille - altanen eller terrassen er dit uderum til hygge, afslapning og samvær

Vi har nu fået gjort haven og terrassen vinterklar.

Havemøblerne er dækket af, men vi har valgt at beholder et par enkelte stole og et lille bord fremme. Så vi kan sætte os i haven med et lunt tæppe omkring, på de dage, hvor solen har magt, med en kop dampende varm kop kaffe i hånden.

Indret dit uderum efter lige netop dine behov

Om din altan eller terrasse er lille eller stor, så giver den et uderum til hygge, afslapning og samvær.

I de fleste tilfælde vil det være en god ide at bruge sammenklappelige møbler, for eksempel dette bord, så der er plads til at nyde samværet med familie og venner. Der er plads rundt om bordet til at invitere til brunch pizza og et glas mørkt øl på altanen - også selv om det er efterår - tag et tæppe om skulderen og nyd efterårsluften nu og senere en stille frostklar dag.

Ens altaner - skab dit eget indhold

Bliv inspireret til at få mere ud af din altan

Selv om du bor i byen, og det bliver efterår og vinter, kan du nemlig stadig nyde det gode liv på altanen.

Hos Altanliv finder du alt, hvad du kan ønske dig til din altan - stor eller lille. Læs også guiden Sådan får du mest ud af den lille altan.

Alle produkter hos er nøje udvalgt til at skabe et æstetisk udtryk på altanen, der samtidig er præget af kvalitet og funktionalitet. Udover et bredt udvalg af møbler og altan accessories, bliver du inspireret til, hvordan du selv kan få mere ud af din altan. Under inspirationsside finder du en lang række blogindlæg, der spænder fra lette sommer opskrifter til gode råd fra et hold af grønne eksperter. Se for eksempel hvordan du binder en smuk efterårskrans.

Klæd dig varmt på og nyd en kop dampende varm kaffe på altanen på en kold vinterdag

Forlæng altansæsonen med en genial løsning

Denne her løsning er jeg selv helt vild med, men brug den kun, når strømmen er billig.

En altanvarmer er måske heller ikke, det første man indretter med, når man har en lille altan – den fylder jo for meget - og det er heller ikke det første, man tænker på i disse tider, men det er en dejlig mulighed for at forlænge altansæsonen, så kan du også nyde de sene efterårsaftener og de tidlige forårsmorgener med et dejligt tæppe og en varm kop kaffe på altanen.

En nytænkende mulighed er det helt nye unikke altanbord med indbygget varmelegeme - et innovativt og unikt møbel, Den infrarøde varme sørger for at varme det op, som de infrarøde stråler rammer og bruger således ikke unødig energi på at opvarme det omkringliggende - en ikke uvæsentlig ting i disse tider.

Bordet varmer ved hjæp af el, som trods alt er langt mere energivenligt og sikker end gas - man skal dog lige tænke sig om i disse tider, hvor strømpriserne er stukket helt af.

Den unikke konstruktion samt det flotte blanke plastik betyder, at beskyttelsesristen ikke bliver varm. Med andre ord risikerer du eller junior ikke at brænde sig, hvis man kommer til at røre ved beskyttelsesgitteret, som skærmer for varmekilden. Du får altså en to-i-en løsning, som kan spare dig for en masse plads på din lille altan.

Har du tænkt over

Haven/terrassen/altanen nydes faktisk mest indefra.

Selv om vi prøver at være meget ude, gør det danske vejr, at vi opholder vi os langt mere indenfor end udenfor.

Det er derfor oplagt at gøre lidt ekstra ud af din terrasse eller altan, så du har noget smukt at se på - også når det regner og rusker udenfor.

Måske skulle man blive indenfor her?

Indret din altan med planter efter årstiden

Stedsegrønne planter er flotte året rundt. Hvis du har altankasser, vil lyng også være et godt valg. Det står flot hele efteråret og langt hen i vinteren.

Selv har jeg lige plantet en lyng i krukken på fortrappen.

Et lille nåletræ er også oplagt på den lille altan eller på terrassen. Når decembermørket sætter ind, kan du pynte med en lyskæde, som skaber hygge både ude og inde.

TIP! Jeg har set, at man kan få lyskæder med solcellelys.

Pyntekål på altanen

Lyng byder velkommen ved fordøren

En uge med festligheder

En uge med festligheder

Weekend

Weekend