Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Bogpakke og drømme, en forårsblomst, hudpleje, byg og skriv

Dagene er grå og lange, og der sker ikke så meget her i januar, men en nær ven kom forbi vores dør med den flotte primula i pink.

Både besøget og blomsten gav lige et boost til humøret. Dejligt at få uanmeldt besøg.

Fredag hentede jeg en pakke, som jeg har glædet mig meget til at åbne. Nemlig en bogpakker med ikke mindre end syv bøger fra Sif Orellana.

En temaserie for familien

Bøgerne er nok specielt tilegnet børnefamilierne, men jeg er så betaget af Sif Orellanas evner til at skrive og fotografere - ja, i det hele taget at formidle både opskrifter og sjove ideer på en betagende og drømmende måde, at jeg måtte eje den samlede bogpakke.

På en trist og grå fredag i januar var det overvældende at åbne pakken med de syv bøger - fyldt med drømme og skønne, sjove ideer til både hverdagslivet, ferier og weekenderne.

Bøgerne er virkelig inspirerende, og jeg får lyst til det hele. Foreløbig drømmer jeg om afprøve en lækker opskrift på svenske semler fra temabogen “Hjemmebageriet”.

Overvældende bogpakke fra Sif Orellana

De her ser lækre ud og skal afprøves

Den rette hudpleje

Al hud skal have pleje for at bevare spændstigheden - også lædersofaen.

Endelig fik jeg taget mig sammen til at forkæle vores sofa med den rigtige pleje.

Jeg har søgt råd hos Fredericia Furniture for at få det helt rigtige plejemiddel til sofaen, som er betrukket med Tjörnsølæder, og de anbefalede mig en rense- og plejeserie. Jeg fandt produkterne på nettet her

Jeg gav mig god tid til først at afrense og bagefter smøre læderet ind i plejemiddel, inden det blev poleret med en tør klud.

Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med resultatet.

En læderhud der tørster

Hjælpen er på vej

Efter behandlingen

Byggeprojektet

I kælderen er vi snart klar til at støbe trappetrin. Støbeforskallingen er på plads, og nu venter det hårde støbearbejde.

Det er ikke til at se det, men det bliver det vildeste viktualierum.

Det ser lidt voldsomt ud, men det bliver godt

Skriv skriv

Søndag blev der skrevet lidt artikler. Nu ved jeg for eksempel alt om facaderens 😊

Søndagsjob

Har du brune pletter på hænderne?

Har du brune pletter på hænderne?

Kan man fryse citroner?

Kan man fryse citroner?