Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Efter foto-workshop, byggeprojekt, manden fik ondt i ryggen

Fredag aften landede jeg på matriklen - helt fyldt op med inspiration - efter to dages spændende foto-workshop hos Sif Orellana. En workshop som jeg vil fortælle mere om inden længe.

Efter køreturen på ca. en time sænkede jeg mig veltilpas, og fyldt med nye indtryk, ned i havestolene med et køligt glas hvidvin, som manden havde skænket til mig.

Efter at have fortalt ham om dagens oplevelser, spiste vi restemad - frikadeller fra dagen før og en skive dådyrsteg - og gik utrolig tidligt i seng en fredag aften.

Jeg var træt og totalt fyldt op fredag aften efter to dages intensiv foto-styling workshop

Stadig støbearbejde

Vi har stadig en del arbejde i huset på den anden side af gaden, og vores søde nabo ville gerne hjælpe os med at få støbt et sidste lille hul i gulvet.

Vi brugte lørdagen på at få alle materialer båret frem, så det kunne gå lettest muligt i arbejdsprocessen.

Hold da op hvor meget sand og cement, der går til sådan et lille hul. Der blev båret en del spande ned i kælderen.

Menuen stod på perlehønebryst lørdag aften i selskab med et glas godt Pinot Nior rødvin. Det er ikke så tit, man støder på perlehønebryst i supermarkedet, men af og til kan de fås i Bilka.

Hold i ryggen

Søndag formiddag var støbeopgaven færdig og endte desværre med et hold i ryggen hos manden i huset. Nu står den på hvile de næste dage.

Så er hullet lukket, og vi er glade

Sensommersysler

Jeg nåede at få plantet pottet nogle blomster om - jeg købte de smukkeste Gaura blomster hos Sif Orellanas genbo, som solgte blomster fra matriklen, ligesom jeg fik fat i nogle duftpelagonier. Jeg håber, at jeg kan få dem begge til at overvintre til næste år.

Søndagen sluttede med en lækker stor ristet pølse med tilbehør, inden manden måtte lægge sig igen.

Håber at han er frisk igen i løbet af et par dage.

De fine blomster, som jeg købte i fredags, fik nye og større potter

Jeg elsker de spinkle og poetiske blomster, der svajer i vinden

Jeg har været på en spændende workshop

Jeg har været på en spændende workshop

Koldthævede kanelsnegle

Koldthævede kanelsnegle