Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Balsam for sjælen

Balsam for sjælen

Himmel og hav

Skønne dage i det nordjyske - et afbræk i dagligdagen som bestemt kan anbefales.

Vi har fået ladet batterierne op i pinsen.

Vi har nemlig lånt min fætters sommerhus, som ligger lige ud til Vesterhavet.

Vi mødtes med fætter i det lille fine sommerhus lørdag til frokost sammen med mine to kusiner og deres mænd.

Vi har ikke set mange mennsker det sidste år, så det var helt overvældende, men utrolig dejligt at møde min nordjyske familie igen. De sidste gange, vi har mødtes, har desværre været i triste anledninger, men denne gang var det glædeligt.

Snakken gik over et ægte nordjysk stjerneskud i giga størrelse og et glas vin. Vi blev slet ikke færdige med at snakke, så vi aftalte, at vi skulle mødes igen lidt på kryds og tværs, mens vi er på de nordlige kanter.

Ægte dansk sommerhus idyl

Sommerhuset er et rigtig dansk, sortmalet træsommerhus - lille og utrolig hyggeligt indrettet med den smukkeste udsigt til Vesterhavet og den barske natur fra alle vinduer.

Efter fætter/kusine gensynet lørdag var vi trætte, og aftenen blev tilbragt med benene oppe i sofaen, mens nyhederne og Badehotellet rullede hen over skærmen, inden vi gik til drømmeland.

Vind i håret og frisk luft i lungerne

Vejret var ikke det bedste, men vi havde taget fornuftigt tøj med, så det var kun en ekstra charme at se og mærke havet og naturen i gråvejr og blæsevejr.

Jeg elsker at gå langs stranden og fyldte hurtigt lommerne med sten og skaller.

Jeg kan ikke stå for sten og skaller og har samlet fra alle de steder, hvor vi har været. Mange af dem ligger rundt om den store “Gotlandssten” hjemme i haven - det er et stykke koralrev, som jeg smuglede med hjem fra Gotland for mange år siden. Nu er der boret hul i den, og vandet risler over den smukke koralsten med de fine fossiler.

Besøg i Løkken

En af mine kusiner og hendes mand har feriebolig i Løkken, hvor de bor meget af tiden om sommeren. Vi var slet ikke blevet færdige med vores snak om lørdagen, så vi aflagde dem et besøg i deres skønne sommerhus, hvor snakken fortsatte over en kop kaffe, et glas rosevin og en ægte nordjysk kage, som smagte, så man kunne høre englene synge.

Besøg på fasters grav

Det er vigtigt for mig at besøge min fasters grav, mens vi er heroppe. Vi var desværre ikke med til hendes bisættelse både på grund af Covid 19 og farligt vejr. Det har jeg været rigtig ked af.

Vi har lavet en aftale med min kusine om, at hun viser os gravstedet, inden vi tager hjem, så jeg kan få sagt et sidste farvel til min søde faster.

Afslapning i sommerhuset efter et dejligt møde med fætter og kusiner

Afslapning i sommerhuset efter et dejligt møde med fætter og kusiner

Dejlig udsigt fra terrassen

Dejlig udsigt fra terrassen

Med sådan en udsigt gider man da godt vaske op

Med sådan en udsigt gider man da godt vaske op

Tur langs stranden

Tur langs stranden

Trappemotion

Trappemotion

Lidt til samlingen

Lidt til samlingen

Sommerhusmiddag

Sommerhusmiddag

Smuk solnedgang

Smuk solnedgang

Hvorfor træne med kettlebell?

Hvorfor træne med kettlebell?

Dyrk krydderurter på altanen

Dyrk krydderurter på altanen