Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Ændrede planer, bil, administration, Valentine

Det var meningen, at vi skulle til bisættelse i Hjørring lørdag, men på grund af den megen sne, som ligger her Horsens, og også set i lyset af pandemien, besluttede vi at blive hjemme.

Vi måtte nøjes med at se på billedet af den smukke buket, som vi havde bestilt, og som den søde blomsterhandler var så sød at sende til os - mens vi sendte vores varme tanker til familien nordpå.

Vores sidste hilsen til faster i Hjørring

Vores sidste hilsen til faster i Hjørring

Pizza og rødvin

Fredag er jo pizzadag, og i denne uge havde jeg købt en forrygende pizza fra nemlig.com. Den blev nydt med et godt glas rødvin - det er bestemt ikke sidste gang, vi vælger pizza fra Ole.

Efter rødvinen og pizzaen dyppede vi tæerne i sneen - det er virkelig en cool oplevelse - prøv det!

Oles pizza kan anbefales

Oles pizza kan anbefales

En tur i sneen

En tur i sneen

Ny bil - eller kan den lidt endnu?

Vi har en gammel dieselbil, som skal synes nu.

Vi har overvejet kraftigt, om det er nu, vi skal skifte til en el- eller hybridbil, men manden i huset er ikke helt sikker på, at teknologierne er gode nok endnu. Det ville være perfekt, hvis vi kunne vente et par år endnu.

Den gamle dieselbil har nemlig ikke kørt mange kilometer - til gengæld er den piv dyr i grøn ejerafgift - men samtidig har vi brug for anhængertræk, mens vi bygger. Det er lidt for og imod.

Vi har nu besluttet at gøre den den gamle bil klar til syn og håber, at vi kan køre i den et par år endnu. Så må vi være klar til næste generation af elbilerne.

Bilvask pynter altid på en gammel bil

Bilvask pynter altid på en gammel bil

Administrativ søndag

Vi ejer en lille udlejningsejendom, hvor vores lejer, som har boet der i mange år, desværre har måttet flytte af helbredsmæssige årsager.

Der var en del papirarbejder, der skulle klares i forbindelse med udflytningen, og nu skal vi have fundet en rigtig god lejer igen, men inden skal der laves udflytningsrapport og planlægges istandsættelse af lejligheden. lægge på boligportaler m.m.

Frisk tur i det flotte vejr

Ind imellem det administrative blev der heldigvis tid til at gå en frisk tur i det flotte vintervejr.

Frisk tur i det smukke vintervejr

Frisk tur i det smukke vintervejr

Valentine

Valentinesdag gik lidt hen over hovedet på os, men vi havde en rest god Chardonnay, som vi skålede med og kiggede hinanden i øjnene.

Som det søde punktum spiste vi mine hjemmelavede proteinkugler.

Det søde punktum

Det søde punktum

Egentlig er jeg skuffet, men....

Egentlig er jeg skuffet, men....

Livet er skrøbeligt

Livet er skrøbeligt