Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Hvad giver man en teenager i fødselsdagsgave?

Hvad giver man en teenager i fødselsdagsgave?

Send en sjov hilsen som bliver husket

Annonce: Forleden var vi til fødselsdag hos næstældste barnebarn i rækken. Nu er det hans tur til at blive teenager.

Efterhånden er det svært at følge med i, hvad de unge mennesker ønsker sig, så vi blev enige om at give en pengeseddel.

En pengeseddel er jo god at få, men ikke så festlig, så for at sætte lidt kolorit på gaven, blev pengesedlen leveret sammen med en flot ballon, som steg til vejrs, da kassen blev åbnet.

Ballonen blev leveret i en flot rødprikket kasse, som straks indbød til nysgerrighed hos gæsterne, og specielt de mindre børn.

Teenageren blev da også overrasket, da han åbnede kassen, og ballonen med Micky Mouse og familie, med teksten “Happy Birthday”, steg til vejrs i stuen. Der var straks en af børnebørnepigerne, der sagde: “Sådan en ønsker jeg mig også”

Grunden til, at ballonen var med Micky Mouse er, at den unge mand er en meget dygtig tegner, og figurerne fra Anders And er nogle af favoritfigurerne, som han har tegnet, siden han var helt lille.

Kender du også en, som fortjener at få en ballonhilsen, så se, hvordan send-en-ballon koncept fungerer, og du kan læse alt du behøver at vide HER.

En anderledes og sjov måde at give en pengegave på

Sådan en ønsker jeg mig også, sagde nissepigen

En sjov ballon der hænger under loftet får smilet frem

Sprød udenpå sej indeni

Sprød udenpå sej indeni

2. weekend i advent

2. weekend i advent