Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Hvem skal tørre dig bagi, når du ikke selv kan?

Hvem skal tørre dig bagi, når du ikke selv kan?

Jeg har valgt duschetoilettet

Annonce:

Overalt i hjemmet er teknologien flyttet ind.

Lys og musik styres ved hjælp af telefon eller tablet.

I det nye samtalekøkken indstilles ovnen til en bestemt ret og finder selv ud af temperatur og varighed. 

Quookeren leverer kogende vand, isvand og vand med brus. 

Opgrader toilettet 

Nu er turen kommet til badeværelset og ikke mindst toilettet.

Overvej om det er nu, du skal investere i fremtidens toilet - nemlig et douchetoilet.

Vi har valgt, at vi skal have duschtoiletter i vores kommende to nye badeværelser. Vi er ikke helt klar endnu til installeringen, men toiletterne er indkøbt og står klar i kælderen.

Vi har valgt en budgetvenlig model, men som kan give os den velvære, vi ønsker - nemlig behagelig vask og tørring.

Wellness hver dag

Hvis du er også i gang med den helt store ombygning eller renovering - eller blot ønsker lidt mere velvære i hverdagen, er det værd at overveje at udskifte toilettet til et douchetoilet.

Douchetoilettet kan i de fleste tilfælde installeres på den cisterne, som du har i forvejen. Kun en el- og vandtilslutning er nødvendig.

Douchetoilettet har i mange år været udbredt i almindelige boliger i både Schweiz, Korea og Japan, og nu er flere og flere danskere ved at få interesse for de nye douchetoiletter, som har et stilrent, nordisk design, som passer ind i de danske hjem.

Rengør med vand

Vand er en naturlig del af den daglige hygiejne. Vi bruger vand til at rengøre både ansigtet og kroppen - hvorfor så ikke udskifte toiletpapiret med vand?

Med douchetoilettet får du lækker luksus, med behagelig og hygiejnisk douchefunktion, der rengør nænsomt og behageligt med vand - og tørrer dig efter dit toiletbesøg. Douchefunktionen kan indstilles individuelt, så den passer til hver enkelt i husstanden.

Der findes forskellige douchetoiletter i flere prisklasser, og nogen indeholder mere teknologi som fx lugtudsugning, automatisk åbning og lukning af toiletlåget, varme i sædet og sensorstyret lys om natten.

Douchetoilettet giver optimal hygiejne ved at rengøre dig nænsomt med tempereret vand, og tørre dig med varm luft, efter hvert toiletbesøg - du vil føle dig ren og veltilpas.

Skån miljøet

Samtidig med komfort gør douchetoilettet toiletpapir unødvendigt. På den måde slipper du for nærkontakt med bakterier samtidig med, at du værner om miljøet. Det papirløse toilet er nemlig med til at reducere papirforbruget og redde verdens træer.

Douchetoilettet vil opgradere dit wellnessrum til nye højder. 








Fars dag

Fars dag

Weekend

Weekend